Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mérhetetlen fájdalom.. meghalt Márió a harmonikás imádott felesége
Mindenegyben Blog - 2022. január 31. (hétfő), 08:30

Mérhetetlen fájdalom.. meghalt Márió a harmonikás imádott felesége (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 31

Mérhetetlen fájdalom, és hatalmas tragédia nyomja Bock Attila, művésznevén Márió, a harmonikás szívét. A zenész hosszú hónapok óta nem osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint tavaly októberben elveszítette imádott feleségét, Annamáriát.

A hallgatás oka érthető, hiszen az ötvenéves zenész mindig is óvta a magánéletét, ritkán beszélt házasságáról, családjáról, valamint egy ilyen súlyos veszteség feldolgozása időbe telik, ráadásul apaként is helyt kell állnia, hiszen Esztert már egyedülálló édesapaként neveli.

Hirdetés
[ ]

Tavaly novemberben Márió azzal került a hírekbe, hogy két oltás után megfertőződött a koronavírussal, kórházba került, s állapota olyan súlyos volt, hogy oxigént kapott, mindössze egy hajszálon múlt, hogy nem került lélegeztetőgépre. Közeli ismerősein, családtagjain kívül senki nem tudhatta, hogy ebben az időben nem ez volt a legnagyobb nehézség, amellyel kénytelen volt megküzdeni.

Tavaly októberben ugyanis elveszítette szerelmét, feleségét, Annamáriát, akinek haláláról egyetlen poszt vagy bejegyzés sem született a zenész közösségi oldalán, ám az iskola, ahol a fiatal nő tanított, megható sorokkal búcsúztatta egykori tanárát, aki pedagógusi munkája mellett 1997 óta rendszeresen játszott különböző zenei pop- és jazz-zenei együttesekben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés