Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!Hatalmas változást hoz a holnapi nap!Holnapi horoszkóp (VASÁRNAP)
Mindenegyben Blog - 2021. október 09. (szombat), 21:43

Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!Hatalmas változást hoz a holnapi nap!Holnapi horoszkóp (VASÁRNAP) (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 09

Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!Hatalmas változást hoz a holnapi nap!Holnapi horoszkóp (VASÁRNAP)

Holnapi horoszkóp - Mérleg(VASÁRNAP)

Időnként előfordul önnel, hogy annyira izgatott lesz egy ötlete miatt, hogy teljesen megfeledkezik a külvilágról és minden energiáját leköti, hogy megvalósítsa az aktuális elképzelését. Mindenféleképpen érdemes kerülnie az ilyen viselkedést, mert a csillagok állása ezekben a napokban nem kedvező az ötletei megvalósításához. Legyen óvatos.

Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából.

Hozza felszínre az önben rejlő tehetséget. Próbáljon ki valami olyat, ami már régóta vonzotta, de eddig félt megtenni.

Figyeljen oda az emésztésére. Nem tesz jót a gyomrának, ha túleszi magát vagy ha sietve bekap pár falatot, és nem rágja meg rendesen az ételt.

Hirdetés
[ ]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Skorpió(VASÁRNAP)

Néha nem lehet elkerülni a kisebb "kegyes" hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében él velük, és sikerül általuk igazolnia a cselekedeteit akkor nincs is ezzel semmi baj. Arra viszont vigyázzon, hogy minden ilyenen esetben "vékony jégen" jár.

A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan.

Remek lehetősége lesz a pénzszerzésre és, hogy rendbe tegye az anyagi ügyeit. Ragadja meg ezt a kiváló lehetőséget, ne hagyja elillanni.

Meg fog fázni, ha nem az évszakhoz igazodva öltözik fel.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Nyilas(VASÁRNAP)

Ne féljen megtenni az első lépést. Az új tapasztalatinak köszönhetően magabiztosabbá válik, amelynek segítségével sokkal vonzóbb lesz a másik nem képviselőnek szemében. Képes lesz felfedezni a személyiségének egy teljesen új oldalát is, amit korábban háttérbe szorított.

Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem.

Vesse be mindent szakácstudását, hogy felejthetetlen legyen ez a vacsora. Legyen ez egy fantasztikus esemény mindkettejük számára.

Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés