Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mérleg-Skorpió-Nyilas: Erre nagyon vigyázzatok március utolsó hétvégéjén!
Mindenegyben Blog - 2022. március 27. (vasárnap), 11:06

Mérleg-Skorpió-Nyilas: Erre nagyon vigyázzatok március utolsó hétvégéjén!

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 27

MÉRLEG

Mivel az utóbbi időben számos problémát kellett megoldanod, mint a munkahelyeden, mint pedig a magánéletedben, igen fáradtnak érzed magadat. Ennek hatására azonban befelé fordulsz, és jobban átgondolod az életedet, megszabadulhatsz az energiavámpíroktól az életedben.

Lehetséges, hogy nem minden úgy alakult, ahogy szeretted volna, még ha részletes terveket is kovácsoltál is, hogy hogyan történjenek a dolgok. Ennek ellenére ne szontyolodj el, a dolgok jóra fognak fordulni, hamarosan jó híreket kapsz majd. A hétvégén próbáljatok ki valami újat a pároddal, amiben eddig még nem volt részetek.

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

SKORPIÓ

Könnyen úgy fordulhatnak a dolgok, hogy bár szabad akarattal döntesz, de a körülmények keresztülhúzzák a számításaidat. Ne hibáztasd magad, nem hibáztál semmiben, előfordul az ilyesmi, hogy az ember jól dönt, aztán mégsem úgy alakulnak a dolgok. Amennyiben túl magasra teszed a mércét, könnyen lehet, hogy mások nem tudják azt átugrani, és nem képesek veled tartani a lépést.

A csillagok jelentős energiatöbblettel ajándékoznak meg ezekben a napokban, amelyet felhasználhatsz arra, hogy a balul elsült dolgokat, és a rossz irányba folyó eseményeket korrigáld. Azonban arra figyelj, hogy ne hajtsd túl magad, a hétvége ugyanis a pihenés ideje! Kiemelten figyelj oda családtagjaid hangulatára, és amennyiben szükséges, nyújts nekik érzelmi támaszt.

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

NYILAS

Hirdetés

Az életedben a megváltozott körülmények téged is arra sarkalnak, hogy új irányt adj a saját életednek. Ha összehangoltan én szervezetten tudsz cselekedni, ha megfelelően meghozott döntéseidet olyan módon tudod egy jobb, hatékonyabb új életre váltani, ami akár példátlan lehet a környezetedben.

Ne becsüld le a legkisebb problémákat sem, ezekkel is foglalkoznod kell ebben az érzékeny helyzetben, azonban nem szabad, hogy a figyelmed elsősorban ezekre irányuljon. A következő hét közepére már elkezdenek formálódni a dolgok, és a hangulatod is lényegesen nyugodtabb lesz. Érdemes időt szánnod a számodra fontos emberekre, mert könnyen lehet, hogy ők még stresszelik magukat.

Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés