Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mészáros Lőrinc fizethette ki az elhunyt mentős családjának teljes hitelét.. Le a kalappal, ez szép volt Lőrinc!
Mindenegyben Blog - 2022. december 11. (vasárnap), 15:59

Mészáros Lőrinc fizethette ki az elhunyt mentős családjának teljes hitelét.. Le a kalappal, ez szép volt Lőrinc! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 11

Rengeteg ember fogott össze határon innen és túl, hogy segítsen a nemrég 47 évesen elhunyt mórahalmi mentős családjának. Egy nap alatt 3 millió forint gyűlt össze, majd a Rádió 1 Balázsék című műsorában elmesélt történetet hallva egy, a neve elhallgatását kérő üzletember az egész hitelállományt magára vállalta, ami ékes bizonyítéka annak, hogy bizony vannak még jó emberek a világban.

Gera Zsolt, a Mórahalmi Mentőállomás vezetője, egyben az adománygyűjtés kezdeményezője közösségi oldalán azt írta, hogy amikor megtudták, hogy elvesztették egy bajtársunkat összetörtek, de az utolsó erőjükkel is azon kezdtek el dolgozni, hogy a feleségének és gyermekeinek segíteni tudjanak a bajban. Ekkor kértek összefogásra mindenkit.

Hirdetés
[ ]

HATALMAS MEGMOZDULÁS HATÁRON INNEN ÉS TÚL

Hirdetés

“Minden követ megmozgattunk annak érdekében, hogy kollégánk családjának segíteni tudjunk, hogy vissza adhassuk a reményt. Amikor elindult a kezdeményezésünk egy célunk volt, enyhíteni a terheket. Amikor megláttuk milyen gyorsan és mekkora mértékben emelkedik az összeg a bankszámlán a hideg kirázott minket. Egymás vállát veregettük az állomáson és tudtuk, hogy sikerülni fog” – írja Gera Zsolt közösségi oldalán, majd hozzátette, hogy rengeteg ember fogott össze határon innen és túl, hiszen olyan mértékű összefogás vette kezdetét, amire senki sem számított.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés