Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MINDEN GYERMEK UTÁN 50 ezer forintot ér ennek papírnak kitöltése, de csak a jogosultak tizede TUD RÓLA!!! 1 gyermek után 50, 2 gyermek után 100, 3 gyermek után 150 ezer forint! Ön tud róla egyáltalán??
Mindenegyben Blog - 2019. október 09. (szerda), 20:08

MINDEN GYERMEK UTÁN 50 ezer forintot ér ennek papírnak kitöltése, de csak a jogosultak tizede TUD RÓLA!!! 1 gyermek után 50, 2 gyermek után 100, 3 gyermek után 150 ezer forint! Ön tud róla egyáltalán?? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 09

Lehetséges 2006. január 1. előtt született belföldi és 2017. július 1. előtt született külföldi, 18. életévét még be nem töltött gyermekek számára is a takarékoskodás Start-értékpapírszámlán Babakötvényben, de tudni kell, hogy leghamarabb a számla megnyitása után három évvel vehető fel a megtakarítás, valamint induló összegként számlanyitáskor a családtagnak kell befizetni 25 000 forintot. A befizetések utáni éves állami támogatás és a Babakötvény által biztosított kedvező kamatozás ebben az esetben is jár.

A Kibocsátó a Babakötvényt a törvényben meghatározott esetekben vásárolja vissza névérték + felhalmozott kamaton a Magyar Államkincstár útján, így például a gyermek 18. életévének betöltése után (akár a futamidő lejárata előtt).

A BABAKÖTVÉNY VÁSÁRLÓI

Babakötvényt bármely természetes személy vásárolhat a Magyar Államkincstárnál Start-értékpapírszámlával rendelkező gyermek javára. Az adott év február 1. és a következő év január 31. között született gyermek javára az adott évben kibocsátott Babakötvény-sorozatot lehet megvásárolni a gyermek 18. születésnapjáig, illetőleg a Babakötvényen elért kamatok a Start-értékpapírszámla fennállása alatt szintén az adott sorozat lejártáig ugyanazon Babakötvény-sorozatba fektethetők. Az első sorozat (2032/S) a 2014. január 31-ig született, a Magyar Államkincstárnál Start-értékpapírszámlával rendelkező gyermekek javára vásárolható.

A BABAKÖTVÉNY KAPHATÓ

A Start-értékpapírszámla a Magyar Államkincstár Állampénztári Irodáiban és Értékesítési pontjain nyitható meg. Ezt követően a befektetők a gyermek számlája javára egyszerű pénzátutalással biztosíthatják a Babakötvény megvásárlását.

EGYÉB HASZNOS INFORMÁCIÓ

Számítások szerint, minden évben 3 % inflációt feltételezve, 18 éven keresztül havi ötezer forint befizetésével, kb. 2,3 millió forint takarítható meg, ami fedezhet jó pár évnyi tandíjat, vagy az önrészt egy kislakás vásárlásakor (és a gyermek életkezdéskor „milliomossá” válhat).

Babakötvénnyel elérhető összeg a gyermek 18 éves korára nyitó összeg 42 500 Ft

Hirdetés
[ ]

42 500 Ft 42 500Ft szülői befizetés/hó 0 Ft 1 000 Ft 5 000 Ft futamidő 19 év 19 év 19 év feltételezett éves hozam (infláció+kamatprémium) 3+3% 3+3% 3+3% számlavezetési díj 0 Ft 0 Ft 0 Ft lejáratkori összeg 128 500 Ft 574 200 Ft 2 339 000 Ft

Hirdetés

Forrás: http://www.allampapir.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés