Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mindenki, aki bántja a MAGYAR FUTBALLT ..... azt most jól figyeljen !
Mindenegyben Blog - 2022. június 15. (szerda), 09:34

Mindenki, aki bántja a MAGYAR FUTBALLT ..... azt most jól figyeljen ! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 15
Hirdetés

A SkySports az angol válogatott történelmi összeomlásáról írt:

Hirdetés
[ ]

„Magyarország megalázta a szerencsétlen angol válogatottat. A válogatott végig teljesen szétesően futballozott, és nem elképzelhetetlen, hogy kiesik az első osztályból. Sokkal aggasztóbb ennél, hogy a formája egy világbajnoki évben hagyja cserben. Négy mérkőzés győzelem nélkül, egy góllal – az is tizenegyesből. Itt nem kisiklásról van szó, hanem történelmi összeomlásról, az utóbbi kilencvennégy év legsúlyosabb hazai vereségéről.”

SkySports

A Guardian azt írja, az angol válogatott történelmi mélypontra került:

„Magyarország megalázta Angliát, amely az elmúlt kilencvennégy év legsúlyosabb hazai vereségét szenvedte el. Micsoda szétesés. Az angol kapitány tudta, hogy a korántsem meggyőző Nemzetek Ligája-rajt után csak győzelemmel lehetett volna helyreállítani a nyugalmat. Amit ehelyett kapott, az egy aggasztó új mélypont: közel hatéves kapitányi időszaka legsúlyosabb veresége, az angol futball elmúlt kilencvennégy évének legnagyobb verése, valamint a drukkerek soraiban tapasztalható lázadás.”

A The Telegraph szerint Anglia örülhet, hogy szeptemberig nincs válogatott futball:

„Southgate ellen fordultak dühös angol szurkolók a négygólos megalázás után. A hármas sípszó pfujolásba fulladt, Anglia győzelem és akciógól nélkül fejezte be eddigi szereplését a Nemzetek Ligájában. Southgate keretének összetétele és a taktika kérdéseket vet fel, de ugyanígy e mérkőzések időzítése is, hiszen fáradt játékosoknak hosszú idény végén kellett négy meccset játszaniuk júniusban. Szeptemberig nincs válogatott futball, amiért Anglia nem lehet eléggé hálás.”

Orbán Viktor az öltözőben gratulált az angolverő magyar válogatott tagjainak: leírhatatlan volt a hangulat

Orbán Viktor az öltözőben gratulált az angolverő magyar válogatott tagjainak: leírhatatlan volt a hangulat

A The Sun szerint a magyarok mindkétszer megérdemelték az angolok elleni győzelmet:

„A szurkolók Southgate-en vezették le dühüket, miután a félelmetes háromoroszlánosok 1928 óta a legsúlyosabb hazai vereségüket szenvedték el. Igen, ez pontosan olyan rossz, amilyennek látszik. Tizenegy napon belül negyedszer volt jobb az ellenfél Gareth Southgate csapatánál, a magyarok teljesen megérdemelten verték meg oda-vissza az elmúlt nyár Eb-döntősét. Anglia négy meccsen egyetlen akciógólt sem szerzett, és nyolc éve nem volt ilyen hosszú nyeretlenségi sorozata.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Kedves mindenki. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a 16 éves szépségkirálynő a mai napon meghalt!

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés