Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mindent megadtam a gyermekeimnek: házat, autót, pénzt, de már tudom, hogy hatalmasat hibáztam
Mindenegyben Blog - 2020. július 06. (hétfő), 18:42

Mindent megadtam a gyermekeimnek: házat, autót, pénzt, de már tudom, hogy hatalmasat hibáztam (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 06

Jó azonban megadni mindent, amiért nem dolgozott meg a gyerek?

“Amikor betöltötte a fiam a 18. életévét úgy döntöttem meglepem őt egy autóval, hiszen a munkához vagy a tovább tanuláshoz szüksége lesz rá.

Hirdetés
[ ]

Szerencsére a férjem és az én keresetem mellett nem kellett gondolkodnom azon milyen drága autót vásárolok, így a fiamra bíztam a választást, aki természetesen nem nézte az árat.

A legdrágább autót szemelte ki magának, amit természetesen meg is kapott. Körülbelül a 6. útján egy súlyos baleset érte, amiben csaknem életét vesztette, de szerencsére jól végződött a karambol és sem neki, sem a mellette utazó barátjának nem lett semmi baja.

Az autó totálkár lett, aminek eredményeként a fiam kért egy másikat, amit meg is kapott..

Fiatalsága alatt folyamatosan falta a nőket, soha nem volt egy hosszabb kapcsolata sem, akivel pedig bármilyen nemű kapcsolatot is kezdett jól megválogatott, tehetős nők voltak.

Természetesen a fiam soha nem tudta meg mi a szerelem, vagy mit jelent egy igazi kapcsolatban élni, mit jelent tisztelni a másikat és elfogadni őt a hibáival együtt.

Már mindene meg volt a fiamnak, egyedül a saját otthon hiányzott. Így egy nap elvittem őt egy építkezési vállalkozóhoz, akinél megterveztettük a közel 300 négyzetméteres kertes otthonát egy hatalmas kerttel, úszómedencékkel, jakuzzival, 4 bejárós garázzsal, stb. Az árát említeni sem merem.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés