Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Miután eltávolították mindkét mellét és kemot kapott derült ki, hogy nem is volt rákos a 25 éves anyuka
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 28. (szerda), 20:12

Miután eltávolították mindkét mellét és kemot kapott derült ki, hogy nem is volt rákos a 25 éves anyuka (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 28

A 25 éves anya kemoterápiás kezelést kapott, levették mindkét mellét majd kiderült, hogy sosem volt mellrákja!

A fiatal anya hónapokon keresztül igen erős mellrák elleni kezelést kapott, majd amikor mindkét mellét eltávolították, kiderült, sosem volt mellrákja. Hónapokig szörnyű kínokat élt át a kétgyerekes anya, közben pedig az orvosok félrediagnosztizálták.

Hirdetés
[ ]

A biopsziát végző orvos egyetlen “kis” ballépése óriási traumát okozott a fiatal nőnek. Három évvel később, a most 28 éves Sarah Boyle úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy ország-világ előtt beszéljen történetéről. Első gyereke, Teddy születésekor, a csecsemő nem volt hajlandó csak az egyik melléből szopni, ekkor figyelt fel rá, hogy valami probléma lehet.

Mint kiderült, egy csomó volt a mellében, de megnyugtatták, nem kell aggódni, hiszen csak egy jóindulatú cisztáról volt szó. Boyle azonban nem tudott megnyugodni, és egy másik orvost is felkeresett a még pontosabb diagnózis érdekében. 2016-ban miután elvégezték a biopsziát, mellrákkal diagnosztizálták.

Az orvos arra is figyelmeztette, hogy a kemoterápia meddőséget okoz, így gondolatban Sarah arról is lemondott, hogy még valaha gyereke legyen. Szörnyű lelki kínokon ment keresztül, és még csak ezután jött a “java”: elkezdődött a kemoterápiás kezelés. Közben teherbe esett, de a kemoterápia miatt nem szoptathatta a második gyermekét, sőt még egy mellműtéten is átesett.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés