Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most derült ki , őket kötelezhetik oltásra – nem mindenki fog örülni….
Mindenegyben Blog - 2021. március 03. (szerda), 09:53

Most derült ki , őket kötelezhetik oltásra – nem mindenki fog örülni…. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 03

A nyugati vakcinákból eddig 19,7 millió adagot kötöttünk le több tízmilliárd forint értékben különböző gyártóknál (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Curevac), ezekből eddig csak az Pfizer és a Moderna vakcinák érkeztek Magyarországra. Pénteken az EU-ban harmadikként az AstraZeneca brit-svéd gyógyszeripari vállalat és az Oxfordi Egyetem új típusú koronavírus ellen közösen kifejlesztett oltóanyaga is megkapta az uniós forgalomba hozatali engedélyt. Ezt a vakcinát a magyar hatóság már korábban engedélyezte. Így hamarosan ebből a vakcinából is érkezhet hazánkba.

Az oltási rendben az egészségügyi dolgozók az elsők, az ő kampányszerű oltásuk lezárult.

Hirdetés
[ ]

Csütörtöktől – vasárnapig az idősotthonok és a bentlakásos szociális intézmények kampányszerű oltása zajlik, oda mobil oltócsapatok érkeznek. Több tízezer gondozott és dolgozó oltás történik meg a négy nap alatt.

Harmadik körben, február elején elkezdődik a védőoltásra regisztrált legidősebbek oltása. Őket a háziorvosok fogják értesíteni ezekben a napokban a regisztráció során megadott elérhetőségen, jellemzően telefonon. A háziorvos a praxisában előzetesen védőoltásra regisztrált legidősebbeket az oltási rend alapján kell, hogy beoltsa. A beadható oltásokat nagyban korlátozza jelenleg a rendelkezésre álló vakcina. Praxisonként 6-16 fő oltása történhet meg az első szakaszban. Természetesen a háziorvos dönt az idős ember olthatóságáról, és az oltás helyszínéről is, ez lehet az idős ember otthona, vagy az orvosi rendelő vagy kórházi oltópont is. A háziorvosok az ezzel kapcsolatos feladatokat már megkapták. Bővebben: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/gyorgy-istvan-haziorvosok-fogjak-hivni-vedooltasra-regisztralt-legidosebbeket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés