Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett a hír Magyar Péterről
Mindenegyben Blog - 2024. március 02. (szombat), 15:23

Most érkezett a hír Magyar Péterről

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 02
Most már kétségtelen, hogy Varga Judit volt férje, aki a kegyelmi ügy felmerülése óta kritikusan nyilatkozik az Orbán-kormányról, felvonulást szervez március 15-ére. Legújabb bejegyzésében arra buzdítja követőit, hogy a nemzeti ünnepen álljanak ki bátran, hangsúlyozva, hogy Magyarországot sem ellopni, sem megvenni nem lehet.

Magyar Péter szerint idén március 15-én a hatalom ismét zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött fogja ünnepli „a szabadság ünnepét”.

Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk, és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisok!

– írja Varga Judit exférje, aki azt kéri követőitől, hogy március 15-én viseljenek kokárdát, és vigyenek magukkal nemzeti színű zászlókat.

Viseljünk kokárdát, és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból! Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni! Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében, és mutassuk meg, hogy »habár felül a gálya, és alul a víznek árja, azért a víz az úr«

– tette hozzá Magyar. 

Hirdetés
[ ]

“Mert egy nép azt mondta: elég volt!”
Idén március 15-én a hatalom ismért zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét.
Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisak!
Viseljünk kokárdát és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból!
Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni!

Hirdetés

Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében és mutassuk meg, hogy “habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr.”
Kapcsolódó cikkünk
1 perce érkezett a hír Magyar Péterről

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés