Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett A ROSSZ HÍR ! Karsai Dániel testvére erősítette meg a megdöbbentő hírt
Mindenegyben Blog - 2024. március 27. (szerda), 13:43

Most érkezett A ROSSZ HÍR ! Karsai Dániel testvére erősítette meg a megdöbbentő hírt

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 27

A rossz hírt a testvére osztotta meg.

Sokak szívébe lopta be magát Karsai Dániel, aki az "életvégi döntéshez való jogért" harcol. Az őt kezelő orvosok sem tudják pontosan megjósolni, mennyi idő áll még előtte, viszont egy dolog biztos: egy különösen gyorsan fejlődő típusú ALS-betegséggel küzd.

Hirdetés
[ ]

Állapota gyors ütemben romlik, és már rendkívül súlyos a helyzete. Ezt az információt a testvére közölte az RTL csatornával.

"Látjuk, érzékeljük, hogy Dani állapota folyamatosan romlik, de hogy ez milyen hosszú kifutású lesz, hogy ez a betegség stagnál, leáll egy kicsit, és hagy-e egy szusszanásnyi időt, nem lehet tudni" – mondta Karsai Péter.

Karsai Dániel mindennapjait szakképzett ápolók könnyítik meg, időnként pedig testvére is vele marad éjszakára. Erős fájdalmakkal küzd, amelyek közül néhányat nem lehet gyógyszerekkel enyhíteni:

"Már nagyon nehéz minden perc. Lehet tompítani gyógyszerekkel, de a legnagyobb fájdalom az, hogy már abban is segítség kell neki, hogy balról jobbra forduljon – erre nincs gyógyszer."

Bár Karsai Péter nem rendelkezik jogi végzettséggel, megegyeztek, hogy ha testvére nem éri meg a strasbourgi ítéletet, ő viszi tovább a lant.

Kapcsolódó cikkünk
FRISS!! Most jelentették be a felfoghatatlan hírt Karsai Dánielről.. 1 perce néma csend 🙏

Halálos betegséggel diagnosztizálták, de továbbra is örök optimistának tartja magát. Gyomorszondával...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés