Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett! Borzalmas baleset történt M1-es autópályán közel 10km-es a torlódás és ez nem minden , sajnos szomorú hírt kell közölnünk.....
Mindenegyben Blog - 2022. július 28. (csütörtök), 14:33

Most érkezett! Borzalmas baleset történt M1-es autópályán közel 10km-es a torlódás és ez nem minden , sajnos szomorú hírt kell közölnünk..... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 28

Halálos baleset történt az M1-es autópályán. Két kamion ütközött össze, az egyik sofőr életét nem sikerült megmenteni, ő a helyszínen meghalt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint ráfutásos baleset részese volt két kamion az M1-es autópálya 28-as kilométerszelvényénél, Zsámbék térségében, a Budapest felé vezető irányban. Az ütközés következtében a hátsó kamion vezetője beszorult.

A balesethez az érdi és a törökbálinti hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, két irányból megkezdték a beszorult vezető kiszabadítását. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt.

Hirdetés
[ ]

A rendőrségi közlemény szerint 2022. július 28-án reggel fél tíz körül eddig tisztázatlan körülmények között, két kamion ütközött össze az M1-es autópálya 28-as kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon. Az elsődleges információk alapján az egyik sofőr a helyszínen meghalt.

A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az autópálya főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták.

Torlódásra lehet számítani, a rendőrök a forgalmat Bicskénél terelik le az autópályáról - adta hírül a Baleset-info.

További fotókért kattintson a képre / Fotó: Baleset-info

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Fontos információ az M1-es autópályát használóknak, hogy Budapest felé a 28-as km-nél, a korábbi baleset helyszínén megnyitották a belső sávot, így a több órája a torlódásban veszteglők is megindulhattak.Megindították a járműveket a bicskei kijáratnál is, így ott már nem terelik ki a forgalmat az 1-es főút felé.Viszont a torlódás továbbra is több km-es, a várakozó járműoszlop hossza Tatabányáig ér.Érdemes már korábban Tatánál, vagy Tatabányánál letérni, de a kerülőútként használt 1-es főút is telített, ott is jóval hosszabb menetidővel számoljanak!A Győr irányából személyautóval érkezők a 85-ös jelű kijáratnál kihajtva, a 13-as főút - Kisbér - 81-es főút - Székesfehérvár - M7-es autópálya útvonalon tudják kikerülni az M1-es autópályán lévő több km-es torlódást.Az M5-ös autópályán Kecskemétnél, a Szeged felé tartó oldalon a 87-es km-nél korábban két kamion és egy személyautó ütközött össze. Még tart a sávlezárás, ezért lassabb a haladás.Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé az M51-es autóút csatlakozásánál fenntartási munkák miatt egy sávot lezártak, ott ez okozza a lassulást az M5-ös irányából.A 4-es főúton, Fegyvernek átkelési szakaszán a Fő út és az Ady Endre út csatlakozásánál új körforgalmú csomópontot építenek. A 129-es km-nél lévő félpályás korlátozásnál mindkét irányból torlódásra készüljenek!Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze korábban a 405-ös főúton, Nyáregyházánál. A 8-as km-nél sávlezárás van érvényben.A magyar-román határon, a 49-es főúton Csengersimánál, a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 3 km-t. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés