Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett! Megbüntetnek ha nem ott laksz ami a lakcímkártyádban szerepel! 2023. Január 01-tól megbüntetnek ha nem jó a lakcímed >>>
Mindenegyben Blog - 2023. január 09. (hétfő), 17:24

Most érkezett! Megbüntetnek ha nem ott laksz ami a lakcímkártyádban szerepel! 2023. Január 01-tól megbüntetnek ha nem jó a lakcímed >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 09

Most érkezett! Megbüntetnek ha nem ott laksz ami a lakcímkártyádban szerepel! 2023. Január 01-tól megbüntetnek ha nem jó a lakcímed >>> 

Hirdetés
[ ]

Nagy erőkkel folynak a munkálatok a Belügyminisztériumban, előkészítik az új ekártyát, amely majd kiváltja a lakcímkártyát. Nagyon népszerű az új személyazonosító igazolvány, már idén januártól több mint félmillióan igényelték, és érdekes, hogy minden második ember kérte, hogy rögzítsék a kártyán az ujjlenyomatát is, ez továbbra is egy lehetőség csak, nem kötelező eleme a kártyának. Lehet azért is ilyen nagy az érdeklődés az e kártya iránt, mert ingyenesen állítják ki.

Arról nincs pontos információ, hogy mikortól lehet kiváltani az e kártyával a lakcímkártyát. És ha valaki 30 nap után nem jelentkezik be a jelenlegi tartózkodási helyére azt megbüntetik, ha kiderül. Hogyan lehet ezt majd bizonyítani azt még nem közölték, csak a tényt, hogy büntetnek érte 2023-tól!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés