Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett ! Meghalt a Sztárban Sztár leszek! énekese
Mindenegyben Blog - 2022. december 02. (péntek), 09:37

Most érkezett ! Meghalt a Sztárban Sztár leszek! énekese

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 02

Most érkezett ! Meghalt a Sztárban Sztár leszek! énekese

Vége a találgatásoknak ezért halt meg Bognár János! 

Nyaralása első napján szenvedett balesetet Bognár János, kómába esett. Most feladta a harcot.

Öt hétig feküdt kómában egy olaszországi kórházban Bognár János, a Sztárban sztár leszek! tavalyi versenyzője. Az énekes életéért egy palermói kórházban küzdöttek, ám a Bors úgy tudja, szervezete feladta a harcot és elhunyt - írja a lap.

Az 53 éves énekest nyaralása első napján érte baleset, elgázolta egy motoros. Koponyasérülést és bordatöréseket szenvedett. Múlt héten úgy tűnt, fokozatosan kezdik felébreszteni a kómából, ám nem várt komplikációk léptek fel.

Ezért halt meg Bognár János:

A légcsövén keletkezett egy lyuk, illetve az arccsontja is eltört, de ezeket a problémákat is elhárították az orvosok. Azonban a tüdején találtak egy baktériumot, ami miatt nem ébresztgették tovább. Ebből mintát vettek, és megpróbálták kitenyészteni, hogy célirányosan folytathassák a kezelést - tudta meg a lap.

Megérezte halálát a Sztárban sztár leszek! énekese

Bognár János augusztus kilencedikén indult Olaszországba nyaralni baráti társaságával, az első nap azonban szörnyű tragédia történt. János a megérkezésük napján, késő este egyedül indult sétálni a városba, azonban nem ért haza reggelre sem. Kiderült, hogy hajnalban súlyos közlekedési balesetet szenvedett. Több bordája eltört és koponyasérülést szenvedett, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A Sztárban sztár leszek! korábbi versenyzője öt hétig feküdt kómában, végül a szervezete feladta a harcot... írja a metropol.hu

Hirdetés
 János 5 hétig feküdt kómában, de sajnos végül feladta a harcot Fotó: Bors

A hír mindenkit lesújtott, aki ismerte őt. János egy életvidám, pozitív gondolkodású férfi volt, aki imádott mókázni és élni. Furcsa mód azonban, erre a kikapcsolódásra vonakodva indult el. A Bors úgy tudja, hogy le akarta mondani a nyaralást, de a barátainak nem tudta egyértelműen megmagyarázni, miért... Kettejüknek is azt mondta az indulás előtt, hogy van egy olyan érzése, hogy ő Palermóból nem jön haza élve. A többiek persze lelkesítették, hogy ne gondoljon butaságokat, minden rendben lesz. Sajnos nem nekik lett igazuk – írja a Bors.

 János vonakodva indult el a nyaralásra Fotó: Bors

A Bors információi szerint a motor, amely elütötte az úttesten átkelő Jánost, érvényes műszaki vizsgával nem rendelkezett. A sofőr, akinek kutya baja sem lett, azonban komoly börtönbüntetésre számíthat. Elvette Bognár János életét, aki az ütközés következményeként halt meg, ráadásul a motoros utasa, egy fiatal nő gerinctörést szenvedett.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés