Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett! ORBÁN VIKTOR EZZEL a húzásával lényegében már most megnyerte a 2022-es választást..! - MEGTETTE, amit eddig még senki Magyarországon!! EZ igazán bátor lépés volt:
Mindenegyben Blog - 2022. február 15. (kedd), 09:35

Most érkezett! ORBÁN VIKTOR EZZEL a húzásával lényegében már most megnyerte a 2022-es választást..! - MEGTETTE, amit eddig még senki Magyarországon!! EZ igazán bátor lépés volt:

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 15

A járvány és a drasztikusan emelkedő világpiaci energiaárak miatt egész Európában nő az üzemanyagok és élelmiszerek ára. A kormány a magyar emberek védelme érdekében, rezsicsökkentési politikája részeként vezette be tavaly év végén a benzinárstopot. Az intézkedés három hónapra szólt, azonban a világpiaci folyamatokat figyelembe véve a kormány az üzemanyagok hatósági árának fenntartása mellett döntött - olvasható az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményében.

Bár az elmúlt egy évben a világon mindenütt ugrásszerűen megnőtt a benzin ára. E költségek azonban jelentősen befolyásolják a gazdaság működését, az egyéb termékek árait, többszörösen terhelik tehát a családokat és vállalkozásokat. Az üzemanyagárak és az infláció féken tartása érdekében a kormány 2021. november 15-étől a 95-ös oktánszámú motorbenzin és a dízelgázolaj lehetséges legfelső árát literenként 480 forintban határozta meg. Az intézkedés első ütemben három hónapra szólt, vagyis idén február 15-ig lett volna hatályos.

Hirdetés
[ ]

Az Orbán Viktor által tegnap bejelentett és mostanra hivatalos intézkedéseknek köszönhetően a kormányzat közlése szerint a magyar családok az egyik legalacsonyabb árat fizetik Európában az áram és a gáz mellett az üzemanyagért is.

A gyermekes családok tavaly óta már meglévő otthonaik felújításához is kaphatnak vissza nem térítendő támogatást.

A családi adó-visszatérítés egyszerre nagy adócsökkentés és családtámogatás is.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés