Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett :Összeesett, leállt a magyar válogatott sportoló szíve az edzésen.
Mindenegyben Blog - 2024. április 14. (vasárnap), 08:37

Most érkezett :Összeesett, leállt a magyar válogatott sportoló szíve az edzésen. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 14

Az események háttere

Blázsovics Péter, aki az előző idényt Szlovéniában töltötte és korábban hat évig volt a Kazincbarcika szélső ütője, csak a következő szezontól erősíti majd a DEAC csapatát. A bajnokság véget értével már részt vett a debreceni csapat foglalkozásain, amikor az edzésen hirtelen rosszul lett.

Az újraélesztés lefolyása

A váratlan esemény során Blázsovics összeesett, pulzusa eltűnt, így az egyik csapattársa, Árvai Péter, aki korábban orvosként dolgozott, azonnal megkezdte a szívmasszázst. Árvai elmondása szerint az események gyorsan történtek:

"Zajlott az edzés, Peti pedig pont mögöttem ütött, így nem láttam. Aztán az egyik csapattársam szólt, hogy Peti elesett."

Árvai és a csapat többi orvostanhallgatója közösen folytatták az újraélesztést, amíg meg nem érkezett a mentőszolgálat. A helyszínre érkező mentők kamrafibrillációt állapítottak meg, és sikeresen alkalmaztak elektrosokkot, amely után Blázsovics ismét lélegezni kezdett és magához tért.

Blázsovics Péter állapota

Hirdetés
[ ]

Az újraélesztés sikerült, és Blázsovics jelenleg is megfigyelés alatt áll a kórház intenzív osztályán. A sportoló megdöbbentő módon korábban soha nem tapasztalt hasonló rosszullétet, és a rendszeres sportorvosi vizsgálatok sem mutattak ki korábban semmilyen problémát.

Hálás szavak a megmentőnek

Blázsovics Péter háláját fejezte ki Árvai Péternek, amiért megmentette az életét:

"Örökké hálás leszek Árvai Petinek, amiért megmentette az életemet. Nem győzöm neki eléggé megköszönni, amit értem tett."

A további tervek szerint Blázsovicsnak még számos vizsgálaton kell átesnie, köztük egy szív ultrahangon is, ami eldöntheti, hogy folytathatja-e a sportolói pályafutását. Mindemellett Blázsovics kifejezte reményét, hogy a következő szezonban ismét a DEAC csapatában röplabdázhat, feltéve, hogy az egészségi állapota ezt lehetővé teszi.

Hirdetés

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett :Összeesett, leállt a magyar válogatott sportolónő szíve az edzésen.

Tragédiával ért vége a KFC Komárom női...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés