Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MOST ÉRKEZETT: Puccstól retteg ezért Idegösszeomlást kapott Putyin!Rendszeres dührohamai vannak - mindenkit letartóztat maga körül
Mindenegyben Blog - 2022. április 14. (csütörtök), 09:04

MOST ÉRKEZETT: Puccstól retteg ezért Idegösszeomlást kapott Putyin!Rendszeres dührohamai vannak - mindenkit letartóztat maga körül (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 14

Vlagyimir Putyin óriási tisztogatásba kezdett: 150 belső embert vettek őrizetbe, köztük Vlagyiszlav Szurkovot, a putyini rendszer ideológiai szülőatyját is – írják több helyütt orosz bennfentes forrásra hivatkozva.

Szurkovot és az orosz biztonsági szolgálat 150 tagját egy állítólagos sikkasztási ügy miatt vették őrizetbe, legalábbis erről beszélt a Newsweek cikke szerint egy korábbi, meg nem nevezett orosz parlamenti képviselő. A hírek szerint Szurkov házi őrizetbe került.

Vlagyiszlav Szurkov a putyini rendszer ideológiájának megalkotója/ Fotó: MTI-EPA/Pool/Ria Novosztyi/Kreml - Mihail Klimentyev

Hirdetés

A The Sun szerint azért söpört végig a letartóztatási hullám az orosz vezetés belső körén, mert Vlagyimir Putyin attól tart, puccsot terveznek ellene.

Hirdetés
[ ]

A mostani akcióban Szurkovot és a biztonsági szolgálat ügynökeit egy négymilliárd fontos (azaz nagyjából 1800 milliárd forintos) sikkasztási ügy miatt vették elő, amely szerint a Donbaszban létrehozandó titkosszolgálati hálózat forrásaiból hiányzik összesen ennyi pénz.

Timothy Snyder amerikai történész, a putyini rendszer kialakulását bemutató, A szabadság felszámolása című könyvében Putyin főideológusaként, az orosz politika szürke eminenciásaként, az elnyomó rendszer ideológiai megalkotójaként jellemezte Vlagyiszlav Szurkovot. Mint írja, Szurkov legnagyobb találmánya az álhírek fegyverként való felhasználása volt, vagyis az, hogy a társadalmat minden, akár képtelen vagy blőd álhírrel kell elárasztani, egyészen addig a szintig, hogy az igazságot ne lehessen megkülönböztetni a hazugságtól, és hogy csak egyetlen biztos pont maradjon: maga az elnök.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés