Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
⚡️ Most ÉRKEZETT ⚡️ Rendkívüli bejelentés!Magyar Péter : Technikai ÁLLAMCSŐD felé halad a MAGYAR gazdaság🔥🔥
Mindenegyben Blog - 2024. május 09. (csütörtök), 07:38

⚡️ Most ÉRKEZETT ⚡️ Rendkívüli bejelentés!Magyar Péter : Technikai ÁLLAMCSŐD felé halad a MAGYAR gazdaság🔥🔥

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 09


1 PERCE ÉRKEZETT

Rendkívüli bejelentés!Magyar Péter : Technikai ÁLLAMCSŐD felé halad a MAGYAR gazdaság





1.) Ezen a héten a megafon propagandistái 150 millió forint közpénzt égettek el a lejáratásomra. A többi propaganda médiummal közösen már több milliárd forintot költöttek el eme “nemes” célra. Azt hihetnénk, hogy gazdag ország vagyunk.




Hirdetés
[ ]

Eközben az első negyedéves számok alapján a technikai államcsőd felé halad a magyar gazdaság és a kormány épp 650 milliárd forint értékben állít le beruházásokat (köztük kórház- és iskola felújításokat) és a választások utánra újabb megszorításokat tervez.




2.) Eközben kiderült, hogy a közmédia méregdrága, amerikai (Silvus) katonai technológiával közvetítette a Talpra Magyarok Közössége április 6-i tüntetését. Vagyis hivatalosan egy percet sem közvetített élőben az eseményről. Ennek fényében felmerül a kérdés, hogy kinek, milyen célból adták élőben a demonstrációt. Esetleg a nemzetbiztonság kapta a résztvevők beazonosításra alkalmas felvételeket, vagy Rogán Antal akarta élőben követni az eseményeket?




3.) A nemzetközi média összes jelentős szereplője részletesen beszámolt az utóbbi évek legjelentősebb politikai demonstrációjáról. A közmédia és a propaganda többi szereplője továbbra sem látja szükségét, hogy megkérdezze a Talpra Magyarok Közösségét és a TISZA Pártot ez ügyben, vagy valós tájékoztatást adjon a tevékenységünkről és céljainkról.


Hirdetés






Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés