Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett! Schobert Norbi felesége erősítette meg a megdöbbentő hírt
Mindenegyben Blog - 2024. január 27. (szombat), 07:17

Most érkezett! Schobert Norbi felesége erősítette meg a megdöbbentő hírt

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 27

Indul Schobert Norbi cégének felszámolása, akinek követelése van, 40 napig szólhat

chobert Norbi vállalkozásának, a Free Group Zrt.-nek, mely az Update jogutódjaként ismert, felszámolási eljárása kezdetét vette. A Blikk információi szerint Schobert Norbert, aki a névváltoztatást követően már csak a cég ügyvezetői posztját töltötte be, most szembe kell nézzen a vállalkozás pénzügyi nehézségeivel. Azoknak, akiknek követelésük van a cég felé, 40 nap áll rendelkezésükre, hogy ezt a felszámoló felé bejelentsék.

Az Update céget érintő problémák nem egyik napról a másikra jelentkeztek: 2022-ben az Update-üzletek sorra zártak be, majd a következő év elején Orbán Áron, a miniszterelnök testvére is kivonult a vállalkozásból, Rubint Réka és Ómolnár Miklós neve is eltűnt a cégkörből. 2022 májusában a Gazdasági Versenyhivatal jelentős bírsággal sújtotta a céget a fogyasztók megtévesztése miatt. A kiszabott 40 millió forintos bírságot Schobert nem rendezte, ami végül a cég fizetésképtelenségéhez vezetett. A felszámolási eljárás során a cég vagyonának feltérképezése és értékesítése révén próbálják majd kiegyenlíteni a tartozásokat.

Schobert a gigabírság kiderülése után jelezte, hogy a nyomás alatt áll, és visszavonul a nyilvánosságtól. Azóta kevés nyilatkozatot tett, többek között a COVID-19 elleni oltásokkal kapcsolatos megbánásáról, a "Valami Amerika" sorozatban való szerepléséről, a holdraszállással kapcsolatos kételyeiről beszélt, és arról, hogy az év fáradalmait Thaiföldön töltötte Mikulás-ruhás thai szolgák társaságában, ahol állítása szerint a következő tábor helyszínét fedezték fel, ezzel megtakarítva a karácsonyfával kapcsolatos hazai kiadásokat.

Nem volt Holdra szállás 1969-ben – döbbenetes cáfolattal rukkolt elő Schobert Norbert

A fitneszguru tudományos vizekre evezett. 

Nem kis meglepetést okozott Schobert Norbert, mikor a Beköltözve Hajdú Péterhez pénteki adásában megjegyezte, hogy nem hisz a Holdra szállásban.

Hirdetés
[ ]

A műsorvezető először talán komolyan sem vette a felvetést, tényként értelmezte az 1969 nyarán történt eseményt, ám a fitneszguru hajthatatlan volt, és komoly érvelésbe kezdett meglátása mellett.

Norbi számára felfoghatatlan, hogy honnan tudták a csillagászok azt, mekkora a Hold gravitációs ereje, és az is a hivatalosan elfogadott narratíva ellen tereli őt, hogy egy külső kamera rögzítette az űrhajó érkezését, vagyis szerinte valakinek már korábban ott kellett lennie.

A teljes adásban 8:40-től látható jelenetben elmondta, ugyancsak kérdéseket ébresztett benne az amerikai zászló kitűzése, és szarkasztikusan meg is jegyezte, vagy az „űrszél”, vagy egy ventilátor lobogtathatta.

Én sok mindenben hiszek, a Holdra szállásban nem hiszek

– összegezte véleményét, de Hajdú Péter sem adta fel, és a tévén lejátszotta az akkor készült felvételeket.

Norbit azonban nem győzték meg a látottak, sőt, aprólékosan kielemezte a benne fevetődő fizikai aggályokat.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés