Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett! SÚLYOS VÁLTOZÁSOKAT vezet be a posta a KÉZBESÍTÉSNÉL! ITT A sajtóközlemény :
Mindenegyben Blog - 2020. március 25. (szerda), 19:28

Most érkezett! SÚLYOS VÁLTOZÁSOKAT vezet be a posta a KÉZBESÍTÉSNÉL! ITT A sajtóközlemény : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 25

A Magyar Posta további intézkedésként saját hatáskörben döntött arról, hogy a postai nyitvatartás első órájában elsőbbséget biztosít a kiszolgálásban a 60 év feletti, a járvány miatt fokozottan veszélyeztetett állampolgárok számára. Ez azt jelenti, hogy a reggeli nyitást követően a postai munkatársak az érkező 60 év feletti ügyfeleket előre veszik a kiszolgálásban, az intézkedés március 25-től már érvényben van, arról minden posta értesült. Ugyanakkor kérjük az időseket, hogy lehetőleg maradjanak otthon, hiszen a posták zárt terek, ahol sok ember megfordul, ezért nem zárható ki a fertőzés veszélye minden óvintézkedés ellenére sem, ezért ha halaszthatatlan postai ügyintézésük van, akkor arra lehetőleg egy hozzátartozójukat kérjék meg, vagy az önkormányzatnak is kötelessége az időseknek segítséget nyújtani.

Hirdetés
[ ]

A vállalat döntött arról is, hogy 2020. március 25-től átmenetileg csökkentett erőforrással biztosítja telefonos ügyfélszolgálati tevékenységét, ezért arra kéri az ügyfeleket, hogy az Ügyfélszolgálat elektronikus csatornáit részesítsék előnyben (emailcím, online űrlapok), ezekre a csatornákra többleterőforrást csoportosított.

Javasoljuk ügyfeleinknek azt is, hogy a postai csekkbefizetés helyett használják a Magyar Posta és a Díjnet közös iCsekk alkalmazását, az applikációban a csekkeken lévő QR-kód beolvasásával könnyen és gyorsan befizethetők a csekkek.

A Magyar Posta minden munkatársa azon dolgozik, hogy a postai szolgáltatások nyújtása és a küldemények kézbesítése továbbra is zökkenőmentesen történjen. A vállalat az ügyfelek számára folyamatos tájékoztatást nyújt a honlapján a változásokról, a postai nyitvatartásokról és más, az ügyfeleket érintő információkról.

Forrás : posta .hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés