Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MOST ÉRKEZETT: SZÖRNYŰ KÍNOKTÓL SZENVED A 8 ÉVES KISLÁNY, ADRIENN KEGYETLEN GYILKOSA FARKAS FERENC.. SÍRVA MONDTA EL, HOGY MIT TESZNEK VELE NAP MINT NAP:
Mindenegyben Blog - 2018. június 04. (hétfő), 14:25

MOST ÉRKEZETT: SZÖRNYŰ KÍNOKTÓL SZENVED A 8 ÉVES KISLÁNY, ADRIENN KEGYETLEN GYILKOSA FARKAS FERENC.. SÍRVA MONDTA EL, HOGY MIT TESZNEK VELE NAP MINT NAP:

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 04
Szörnyű kínok között szenved a kiskorúak börtönében Farkas Ferenc, ő az az elkövető, aki az erdőbe csalta a 8 éves kislányt, majd végzett vele, és élve beledobta a folyóba a lányt, aki nem tudott úszni. Ezután hazament, pizzát sütött, és videójátékozott.



Hirdetés
[ ]
Ferencet állítólag nagyon őrzik a börtönben, de egy bennfentes dolgozó eljuttatott egy levelet szerkesztőségünkbe.

"Ferikét mindenki Terikének hívja, és válogatott módon tudatják vele, hogy amit tett, azért élete végéig kínozni fogják, mert a tette elfogadhatatlan. Csicska pofonok, csicskáztatás, ugráltatás, kis verések, és a finom falatoktól való megfosztásról tudok beszámolni. Ezen kívül, mindenkinek van egy "kedves" szava, vagy tette hozzá. Van aki csak szimplán belever egy jó erőset a vállába, vagy a fejébe, ezek olyan sérülések, amik nem látszódnak meg, és nem is okoznak maradandó sérülést, de Ferencnek épp elég, hogy a nap bármely szakában valaki bántalmazza. 
Amit ő tett azért ez kegyes büntetés, de lelkileg már teljesen kettétört a kisgyerek. Már rég az öngyilkosságot fontolgatja, és elképzelhető hogy napokon belül megtörténik egy önakasztás." - számolt be a börtönőr.via

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés