Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett ! Újabb részleteket árult el Berki Krisztián édesanyja !
Mindenegyben Blog - 2022. május 16. (hétfő), 09:04

Most érkezett ! Újabb részleteket árult el Berki Krisztián édesanyja !

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 16
A másfél hete meghalt Berki Krisztián édesanyja, Júlia azt mondta, hogy fia özvegye, Mazsi stresszoldókat szed a tragédia után és szakember segítségét is kérte már, hogy feldolgozhassa a gyászt.

Az édesanya azt mondta: telefonon tartják egymással a kapcsolatot, mivel Mazsi most Kecskeméten él a nemrég született kislányával. „A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat segít neki a kislány körüli teendőkben. Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon, és azonnal megyek”. 

 Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy már szakember segítséget is kérte és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát

– mondta Berki Krisztián édesanyja Mazsiról. 

Berki Krisztián özvegye már egy halottlátót is felkeresett, aki a híresztelések szerint segített neki feldolgoznia a tragédiát. A celeb édesanyja ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: nem hisz a halál utáni életben, így abban sem, hogy a fia lelke megjelent volna egy halottlátónak. Fia temetéséről pedig azt mondta, hogy még nem döntöttek a részletekről.

Már tervezik Berki Krisztián temetését

A celeb édesanyjának konkrét elképzelése van, de elfogadja, ha fia özvegye másképp tervezi.

Én sem foglalkozok most ezzel, bennem most csak a fájdalom van, mert tudom, hogy a gyerekemet soha többet nem fogom látni az életemben. Ez így nincs rendjén. Mindig felteszem a kérdést, hogy miért ő és miért nem én? Neki kellett volna engem eltemetni és nem fordítva… – zárta gondolatait Júlia elcsukló hangon

– aki a Borsnak azt is elárulta, hogy a boncolás eredményéről még mindig nem értesültek, vagyis nem tudják biztosan, hogy mi okozhatta Berki Krisztián halálát.

Kikotyogta Hajdú Péter: ez állt Berki Krisztián neki küldött üzenetében

Hajdú Péter gyakorlatias ember lévén nem feltétlenül hisz abban, hogy a test halála után a lélek még köztünk marad és megpróbál kapcsolatba lépni azokkal, akikkel lezáratlan ügye akad. Mégis őszintén meglepte, amikor péntek reggel azt látta, hogy az általa irányított LifeTV, Ébredj velünk! műsorában Kiss Kató léleklátó éppen egy neki szánt üzenetet körmölt egy papírlapra.

"Amikor vége lett a Kiss Katóval folytatott beszélgetésnek, csörgött a menyasszonyom, Eszter telefonja" – mesélte a Hajdú Péter.

- A stúdióból hívták Esztert, hiszen ő a műsor főszerkesztője. Közölték vele, hogy a vezérlőben minden monitor elszállt. Nem az történt, hogy elsötétült a kép, éppen ellenkezőleg. Mindegyik monitor fehér fényben úszott hosszú perceken át

– mesélte Hajdú, aki nem tagadja, nem csak a stáb tagjai érezték hátborzongatónak a különös jelenséget, Eszter és ő is hidegrázást kaptak.

"Miután megtörtént ez a furcsa leállás, arra jutottam, hogy megkérem az egyik kollégámat, bontsa ki a nekem szánt borítékot és fényképezze le az üzenetet. Azt nem szeretném elárulni, mi állt a levélben, de annyit mondhatók, hogy személyes sorok voltak, melyek valóban Krisztián stílusában íródtak. Ugyanakkor nem győzött meg teljesen a dolog. Éppen ezért arra gondoltam, hogy a közeljövőben szívesen találkoznék a léleklátó hölggyel, hogy feltegyek neki pár olyan kérdést, amiről csak én és Krisztián tudhatunk. Nyitottan állok a témához és a kíváncsiságom hajt" – fűzte hozzá Hajdú Péter.

Hirdetés

Forrás: Bors, Ripost

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés