Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most fogsz ledöbbenni! Zacher Gábor szerint ez is okozhatta Berki Krisztián halálát
Mindenegyben Blog - 2022. május 10. (kedd), 09:14

Most fogsz ledöbbenni! Zacher Gábor szerint ez is okozhatta Berki Krisztián halálát

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 10

A médiceleb halálának okát még vizsgálják, a toxikológus szerint viszont hétvégére akár meg is lehet az eredmény.

Hirdetés
[ ]

Zacher Gábor a Reggeliben elképzelhetőnek tartotta, hogy Berki Krisztián esetében már a hétvégére elkészül a boncolás és a toxikológiai vizsgálatoknak az eredménye, addig csak feltételezések vannak arról, hogy valójában mi is történhetett a 41 éves médiacelebbel.

„Krisztiánról sok mindent lehetett tudni, hallani” – mondta a toxikológus. Nem volt titok szerinte, hogy anabolikus szteroidokat használt. Zacher megjegyezte, ezt tartósan szedik, nem egyszeri alkalommal, mindenféle kúrák vannak, például felépítő és leépítő kúrák.

Ezek negatívan hatnak a szív működésére, a szívizomzat növekedését okozzák – magyarázta a toxikológus. Ha meg valaki kábítószert is fogyaszt a szteroidok mellé, halálos lehet. Végzetes lehet a szert kokainnal, szintetikus marihuánával és amfetaminnal is keverni, de ezek egyszeri használattal is hirtelen szívleállást okozhatnak. 

A toxikológus szerint a szerhasználókat sajnos nem készteti jobb belátásra egy ilyen haláleset sem, ráadásul szerinte drogstratégiája sincs az országnak, és egyelőre nem látja jelét annak, hogy ilyesmi készülne. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés