Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most indul a szülés! Berki Mazsinak már elkezdődtek a fájásai!Élőben közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián - VIDEÓ
Mindenegyben Blog - 2021. október 31. (vasárnap), 17:36

Most indul a szülés! Berki Mazsinak már elkezdődtek a fájásai!Élőben közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián - VIDEÓ (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 31

Élőben közvetíti Mazsi szülését Berki Krisztián„A testkamera nem zavaró senki számára.”  Mindenórás a gyönyörű kismama, Berki Mazsi, aki bevállalt a  egy ízléses fotózást, ahová párja is elkísérte. De nem csak itt lesz mellette, hanem a szülésnél is.

Mazsi kádban szeretne szülni, természetes úton, de mivel nem szereti az előre eltervezett dolgokat, a picire bízza, hogyan érkezik.

– A mostohaanyukám szülésznő, és olyan csodálattal beszélt a természetes szülésről, hogy szeretném megpróbálni. Közben a baba befordult, így minden esély megvan rá. Most már bármelyik pillanatban elfolyhat a magzatvíz, így soha nem tapasztalt izgalommal telnek a napjaim! – mesélte lelkesen a !-nak Mazsi, aki azt is hozzátette, szeretne szoptatni, ameddig lehet, és bár érzi, hogy térdtől lefelé jócskán vizesedik, nem az lesz az első, hogy visszamenjen edzni.

Hirdetés
[ ]

A pár rajongói ahogy eddig, úgy ezután sem maradnak információk nélkül. Sőt! Aki szeretné, magát a szülést is nyomon követheti már attól a pillanattól kezdve, ahogy beülnek a taxiba, hiszen Krisztián testkamerát vesz majd magára, azon keresztül fogja élben közvetíteni a nagy nap eseményeit.

– Hónapok óta különböző szülési videójával álmodom és fekszem le, így azt gondolom, ha a feleségem számára ekkora segítség, hogy ilyen videókat láthat, akkor szeretném, hogy élőben közvetítsek. A testkamera pedig nem zavaró senki számára. Így mind a határon túli magyarok, mind a Magyarországon élő követőink, leendő anyukák, apajelöltek láthatják, ahogy két ismert ember közös életének legfontosabb órái telnek. Mindazt, hogyan éljük meg, hogy küzdünk, majd örülünk a gyermekünk születésének – magyarázta Krisztián.

Berki Krisztián lányának születését élőben fogják majd közvetíteni, amihez létre is hoztak egy megfelelő platformot. A sztárpár döntésén azonban nagyon felháborodtak a kommentelők és valóságos népharag zúdult rájuk, miért fizetős a csatorna.

Kárpáti Rebeka pedig már attól is kiakadt, hogy Berkiék a Facebook-oldalukon egy nyereményjátékot indítottak, amiben a résztvevőknek meg kell tippelni, hogy a legkisebb Berki milyen súllyal érkezik a világra.

Hirdetés

Megérett a világ a pusztulásra - írta Rebeka a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában, melyhez Berki bejegyzésének képernyőfotóját csatolta.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés