Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MOST jelentették be : 50 EZER ft EGYSZERI AJÁNDÉKPÉNZT KAPNAK EZEK A DOLGOZÓK köszönetképpen! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. október 01. (csütörtök), 09:54

MOST jelentették be : 50 EZER ft EGYSZERI AJÁNDÉKPÉNZT KAPNAK EZEK A DOLGOZÓK köszönetképpen! >>>

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 01

MOST jelentették be : 50 EZER ft EGYSZERI AJÁNDÉKPÉNZT KAPNAK EZEK A DOLGOZÓK köszönetképpen! >>>

50 ezer forintos támogatásban részesülnek a drogérialánc magyarországi dolgozói3000 magyar dolgozó kap támogatást példamutató helytállásáért.

Hirdetés
[ ]

A dm Magyarország 50 000 forint értékű egyszeri hozzájárulással támogatja dolgozóit, megköszönve az embert próbáló hónapokban nyújtott példamutató helytállást- írja a Pénzcentrum. A cég közleménye szerint a vállalat 3000 dolgozója részesül támogatásban, amire összesen 150 millió forintot költ a dm. Az összeget utalvány formájában mindenki megkapja beosztástól és bértől függetlenül az októberi fizetése mellé.

„Gazdasági közösségünket egyben szolidaritási közösségnek is tekintjük. Így a rendkívüli helyzetre és az előttünk álló kihívásokra tekintettel fontosnak tartjuk, hogy a lehetőségeinkhez mérten anyagilag is támogassuk munkatársainkat, ezzel is kifejezve hálánkat, azért, amit a közösség szolgálatában tettetek” – írta Csoknyainé Horváth Gertrud, a dm ügyvezetője a vállalat munkatársainak írt levelében.

Pénzcentrum

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés