Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most jött a hír Tóth Andiról
Mindenegyben Blog - 2023. április 05. (szerda), 22:44

Most jött a hír Tóth Andiról

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 05
Hirdetés
[ ]

Most jött a hír Tóth Andiról

Tóth Andi már hetekkel ezelőtt bejelentette az énekléstől való visszavonulását, most mégis egy új dallal érkezett, amelynek szövege nagyon érdekesre sikerült. Az énekesnő és párja, Marics Peti pár napja közölte, hogy szakítottak. Vajon Andi az exének próbált üzenni ?

A dalszöveget már régen írta, mégis sokan annak tudják be a dal megjelenését, hogy Tóth Andi csalódott és szakított. A dal szövege mintha bepillantást engedne Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatába, és lerántaná a leplet a szakításhoz vezető okokról.

FORRÁS: TV2

„Azt hittem, szeretsz, de méreg / Minden szavad romlott, de kérem / Veled és nélküled szenvedtem / A hatalom és nem én kellettem" – hallható a dalban. Akárcsak ez a részlet: „Te mindig elveszed, ha kell neked / Akkor is, ha engem tönkretesz / Magamat okolom érted / Hogy boldoggá tegyelek téged / De elviselhetetlen a fájdalom / Túl sok volt az ilyen alkalom / Félek, hogy melletted meghalok (...)"

A refrén pedig így szól: „Adtam eleget / Már nem akarom játszani a szerepet / Ez nem szeretet / El fogom végre engedni a kezedet / Adtam eleget / Már nem akarom játszani a szerepet / Ez nem szeretet"

Hirdetés

Az összefüggés a kapcsolati válsága és a tegnap megjelent dal közt véletlen, most azoknak üzent az Instagramon, akik szerinte tudatosan gerjesztik a feszültséget.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés