Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most jött a rendkívüli hír Koltai Róbertről! A hír sajnos igaz…
Mindenegyben Blog - 2024. február 21. (szerda), 16:53

Most jött a rendkívüli hír Koltai Róbertről! A hír sajnos igaz…

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 21

Most jött a rendkívüli hír Koltai Róbertről! A hír sajnos igaz…

A sors kegyetlen próbatétel elé állította Koltai Róbertet, aki egy rendkívül bonyolult és veszélyes beavatkozáson esett át: agyműtéten. Rejtélyes tünetek gyötörték, amelyek elől az orvosok is tanácstalanok voltak, hol egy jóindulatú daganatra, hol a rettegett Parkinson-kór árnyékára gyanakodva. A járás képessége elhagyta, minden lépés gyötrelem volt számára, olykor még a járókeret segítségével sem tudott mozogni. Az a pillanat, amikor tavaly, a Bujtor István Filmfesztiválon életműdíjat vehetett át, csupán ülve képes volt elfogadni a kitüntetést, mélyen szívszorító volt.

A Parkinson-kórra felírt gyógyszerek nem hoztak megváltást; ám az orvosi zsenialitás végül fényt látott a sötétben: kiderült, hogy a baj forrása nem a Parkinson-kór, hanem az agyvíz áramlásának zavara a koponyában. Az agyvíz nyomása az agyszövetre és egy létfontosságú idegcsoportra súlyos tüneteket okozott, beleértve a járás és beszéd képességének elvesztését. A műtét kimenetele bizonytalan volt, egy sorsdöntő beavatkozás, amely során egy shuntet helyeztek be, hogy normalizálják az agyvíz áramlását.

Hirdetés
[ ]

A műtét utáni napon már csodálatos javulást tapasztaltak mozgásában, és állapota rohamosan fejlődött. Beszéde és mozgása napról napra jobb lett, és most, a 79 éves Koltai Róbert büszkén állíthatja, hogy legyőzte a vészterhes időszakot, és újra az öreg önmaga. A színész legendás visszatérését a 24.hu dokumentálta, egy olyan történetet mesélve el, ami a remény erejét és az emberi szellem diadalát hirdeti.

Hirdetés

Koltai Róbert (Budapest, 1943. december 16. –) Jászai Mari-díjas magyar színművész, filmrendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Nem is tudom hányszor láttam már, alighanem Koltai Róbert egyik legjobb filmje.

A Hippolyt 1999-ben bemutatott színes magyar filmvígjáték. Az 1931-ben készült fehér-fekete Hyppolit, a lakáj újrajátszása. Zángon István műve alapján írta Nógrádi Gábor és Koltai Róbert. Operatőre Máthé Tibor, rendezője és producere Kabay Barna.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés