Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most jött a szomorú hír: 49 éves korában elhunyt a magyar tévés-rádiós
Mindenegyben Blog - 2022. március 31. (csütörtök), 15:37

Most jött a szomorú hír: 49 éves korában elhunyt a magyar tévés-rádiós

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 31

Most jött a szomorú hír: 49 éves korában elhunyt a magyar tévés-rádiós!

Életének 49. évében, hosszan tartó betegség után meghalt M. Tóth Ildikó újságíró, a Debreceni Egyetem sajtófőnöke.

A Debreceni Egyetem közleménye szerint M. Tóth Ildikó mintegy 30 évet töltött a médiában. Pályáját 1994-ben egy hajdúböszörményi helyi adónál, a Keleti Főcsatorna Rádiónál hírszerkesztőként-hírolvasóként kezdte, ezt követően két miskolci rádióban folytatta a munkát, majd önálló műsort kapott. A Magyar Televízió Miskolci Körzeti Szerkesztőségében kezdett el televíziózni, ahol nemcsak riporteri és szerkesztő munkát végzett, de műsorvezetőként is helytállt. 

2000-ben Debrecenben a Rádió 1 hírszerkesztőjeként, majd vezető hírszerkesztőjeként, közben a nyíregyházi Gold FM rádióban is dolgozott, a Havaria Press helyi tudósítója és az ingyenes Futár újság szerkesztője volt. A Debrecen Televízióban 2002-ben kezdett dolgozni.

Hirdetés

A Debreceni Egyetem egységes kommunikációjának megszervezésére 2013-ban kapott megbízást. Az intézmény az ő kezdeményezésére hozta létre az egyetemi Sajtóirodát. Szakmai munkásságát 2017-ben Debrecen Megyei Jogú Város közgyűlése Debrecen Város Sajtódíjával ismerte el.

Hirdetés
[ ]

Mindössze 19 éves volt, amikor Hodgkin-kórt állapítottak meg nála. A viszonylag korai felismerésnek és kezelésnek köszönhetően azonban felgyógyult a limfómából. Évtizedekkel később gyógyult limfómás betegként osztotta meg tapasztalatait, és adott tanácsokat, beszélt betegtársainak a kórról.

2022 januárjában egy vírusfertőzést követően kórházba került, de onnan is napi rendszerességgel egyeztetett a kollégákkal, támogatta az egyetemi Sajtóiroda és az egyetemi vezetés mindennapi munkáját – olvasható a közleményben.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés