Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most kaptuk a hírt Michael Schumacherről
Mindenegyben Blog - 2022. június 26. (vasárnap), 20:49

Most kaptuk a hírt Michael Schumacherről (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 26

Észak-Rajna-Vesztfália tartományának legrangosabb kitüntetésében részesítik hamarosan Michael Schumachert. Az elismerést a hétszeres világbajnok családja, valamint korábbi csapatfőnöke, Jean Todt veszik át.

A 2012-ben visszavonult német versenyző szülővárosa, Kerpen is ahhoz az említett tartományhoz tartozik, melynek legnagyobb elismerésében részesítik azzal, hogy odaítélték neki Észak-Rajna-Vesztfália Állami Kitüntetését.

Hirdetés
[ ]

Schumachernek korábban már volt része hasonlóban, most pedig a sportban mutatott teljesítményéért, a társadalmi elkötelezettségéért kapja meg a rangos kitüntetést, melyet július 20-án adnak át egy ünnepség keretén belül Kölnben. Az eseményen jelen lesz felesége, és két gyermeke, valamint beszédet mond korábbi csapatfőnöke, az FIA egykori elnöke, Jean Todt is.

„Kevés olyan ember van Németországban, aki annyira meghatározott egy egész sportágat, mint Michael Schumacher az autóversenyzést. A világ legjobb autóversenyzőjeként elért nemzetközi sportteljesítményeiért, példamutató társadalmi elkötelezettségének elismeréseként, valamint szülőföldje, Észak-Rajna-Vesztfália iránti szolgálataiért Michael Schumachert Észak-Rajna-Vesztfália tartomány állami díjával tüntettük ki” – mondta Hendrik Wüst, tartományi miniszterelnök.

„Tehetsége és fékezhetetlen szorgalma tette Michael Schumachert rendkívüli autóversenyzővé és rajongók millióinak hősévé. Először Németországban, majd a Ferrari ikonikus piros színére való átváltással Olaszországban, Európában és az egész világon is. Emberként soha nem veszítette el földhözragadtságát, és mindig szem előtt tartotta embertársait. Anélkül, hogy ez fontos lett volna számára, ez az erős jellem és a sportsikerei élő legendává tették. A mai napig a világ sporttörténelmének egyik kiemelkedő személyisége, és sokak számára példakép marad” – tette hozzá Wüst.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés