Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Müller Cecília elmondta az igazat!Rettentő sokan haltak meg!1 perce jött az ijesztő adat! MA REGGELRE ISZONYATOS SZÁMÚ ÚJ FERTŐZÖTT LETT, más szomorú dolog is történt az éjjel! Mi történt???
Mindenegyben Blog - 2021. április 18. (vasárnap), 12:10

Müller Cecília elmondta az igazat!Rettentő sokan haltak meg!1 perce jött az ijesztő adat! MA REGGELRE ISZONYATOS SZÁMÚ ÚJ FERTŐZÖTT LETT, más szomorú dolog is történt az éjjel! Mi történt??? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 18

Mint mondta, minden héten tudunk egy lépést tenni ennek érdekében, és reméli, hogy ezt a programot ugyanilyen ütemben tudjuk folytatni, mert annál hamarabb válik védetté a társadalom. Ettől függetlenül még a továbbiakban is fontos lesz az egyéni védekezés.

“Nagyon sokan beszélnek a hőn áhított nyájimmunitásról. Én azt gondolom és azt látom, hogy ennél a betegségnél az infuenzához hasonlóan az egyéni védelem a legfontosabb. Ne reménykedjen senki abban, hogy majd azok, akik oltakoztak, meg fogják védeni őt a betegségtől”

Hirdetés
[ ]

– figyelmeztetett, hozzátéve, hogy a vírus a folyamatos változásával egyre ragályosabb lett és lesz később is, ezért is biztat mindenkit arra, hogy regisztráljon az oltásra.

A tisztifőorvos is beszélt, hogy az elmúlt napokban – bár a harmadik hullám tetején járunk – a reprodukciós ráta 1 alá csökkent, azaz egy ember 0,98-nak adja át a vírust. Szerinte ez az intézkedéseknek köszönhető.

Kérdésre válaszolva elmondta, még nem tudni, hogy kell-e harmadik, emlékeztető oltás azoknak, akik már megkapták mindkét vakcinát. Jelenleg nincs még elég adat, nem telt el elég idő ennek tisztázására. Attól is függ az új oltás szükségessége, hogy lesz-e olyan mutáció, ami ezt igényli, vagy a vakcinagyártók az ellenanyag-szintek vizsgálata alapján ezt javasolják.

Elképzelhető, hogy évente szükség lesz az oltásra, ahogy az influenza esetében.

Müller Cecília arról is beszélt, hogy szerinte biztonságos az óvodákba és az iskolákba visszaengedni a gyerekeket, mert a pedagógusok már megkapták az oltást.

Fontos, hogy csak egészséges gyerekeket engedjenek a szülők az intézményekbe, és ott tartsák be a szabályokat.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés