Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Müller Cecília rendkívüli bejelentése !Megjelent a delta plusz variáns Magyarországon – videó 5 fő tünete közül a legelső a legfontosabb: ha tapasztalod magadon azonnal csináltass tesztet!
Mindenegyben Blog - 2021. november 18. (csütörtök), 16:53

Müller Cecília rendkívüli bejelentése !Megjelent a delta plusz variáns Magyarországon – videó 5 fő tünete közül a legelső a legfontosabb: ha tapasztalod magadon azonnal csináltass tesztet!

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 18

Hosszú hónapok után ismét a nyilvánosság elé állt Müller Cecília országos tisztifőorvos, ám szomorú, és egyben ijesztő dolgokat közölt a hazai koronavírus-járvány alakulásáról.

Müller Cecília elárulta, hogy a delta plusz variáns is megjelent Magyarországon:

A vírusnak egy rendkívül fertőző, gyorsan fertőző formájával állunk szemben- mondta a Magyarország Kormánya hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban amit, a Telex szúrt ki.

Hirdetés
[ ]

Elmondta továbbá, hogy már a tünetek megjelenése előtti két napban is továbbadhatja másoknak a vírust a megfertőződött személy, az egy háztartásban élők pedig különösen magas kockázatúak. Kiemelte, hogy ez azonban nemcsak a delta pluszra vonatkozik, hanem a delta variánsnál is így van.

Azt már nem sokkal a delta variáns megjelenése után tudni lehetett, hogy nemcsak gyorsabban terjed, és többeket fertőz, mint az eredeti, vuhani variáns, hanem a tünetei is eltérőek lehetnek. Ezek pedig a következők:

  • kötőhártya-gyulladás (pink eyes): ez a szem kipirosodását, duzzanatát, váladékozását jelenti
  • emésztőrendszeri panaszok: hányinger, hányás, hasmenés
  • hallással kapcsolatos panaszok: fülzúgás, fülcsengés, szédülés
  • feketegomba-fertőzés

Zacher Gábor elmondta a Portfóliónak.adott interjúban, hogy itthon egyre többen tapasztalják a koronavírus első jeleként a kötőhártyagyulladást, ami eddig nem volt jellemző itthon.

\n"},"platform":{"code":"pulsembed"},"alignment":"center"}" data-run-module-isrun="1" style="box-sizing: border-box; display: block;">

- Kórházaink telítődnek, a napi fertőzöttek száma is jelentősen növekszik. Igazából nem is értem, mi az, amivel szembesülniük kellene azoknak, akik nem élnek a védőoltás lehetőségével – mondta Müller, majd hozzátette: tizennyolc év felett mindenki éljen a megerősítő oltás lehetőségével.

Hirdetés

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Gulyás Gergely a csütörtök délutáni kormányinfón bejelentette: november 20. éjféltől ismételten kötelezővé teszik a maszkviselést zárt térben. A maszkviselési kötelezettség tehát üzletben történő vásárlás során, levéltárban, múzeumban, színházban, moziban, illetve közigazgatási szolgáltatást igénybe vevők számára lesz érvényben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt is elmondta, hogy ötszáz főnél nagyobb rendezvényeket csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni, az egészségügyben pedig kötelező teszik a harmadik oltás felvételét is.

A kormány legutóbb október végén döntött újabb szigorításokról, melyben azt határozták meg, hogy kötelező lesz a maszk a tömegközlekedésben, illetve, hogy a munkaadók előírhatják az oltást a munkavállalóknak, valamint kórházi látogatási tilalmat vezettek be.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés