Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Müller Cecília rendkívüli figyelmeztetése – Terjed a halálos Hepatitis Magyarországon, ezek a legfőbb tünetek
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 14. (vasárnap), 10:26

Müller Cecília rendkívüli figyelmeztetése – Terjed a halálos Hepatitis Magyarországon, ezek a legfőbb tünetek (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 14

Magyarországon a fertőző májgyulladásos megbetegedések száma 2016 és 2020 között folyamatosan csökkent, ám idei év első hét hónapjában már 346 megbetegedés történt. A járványügyi hivatal szerint a fertőzés terjedésében szerepet játszhat egy új vírustörzs megjelenése is.

 

Hirdetés
[ ]
Fertőző májgyulladás (Hepatitis A) járványra figyelmezteti a fővárosi egészségügyi szolgáltatókat az országos tisztifőorvos.Müller Cecília azt kéri, az intézmények orvosai tájékoztassák a pácienseiket a vírus terjedési módjáról, a megelőzés lehetőségeiről – derül ki a Népszavához eljutott körlevélből.

Magyarországon a fertőző májgyulladásos megbetegedések száma 2016 és 2020 között folyamatosan csökkent: míg 2016-ban 699 eset volt, 2020-ra már csak 28. Tavaly összesen 75 fertőzöttet regisztráltak.Az idei év első hét hónapjában viszont 346 megbetegedés történt. A járványügyi hivatal szerint a fertőzés terjedésében szerepet játszhat egy új vírustörzs megjelenése is Magyarországon. A mostani járvány főként Budapestet érinti, az összes eset több mint a felét a fővárosból jelentették.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés