Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Müller Cecília visszatért – Elérte Magyarországot a 6.hullám, jelen van az új variáns
Mindenegyben Blog - 2022. július 15. (péntek), 16:35

Müller Cecília visszatért – Elérte Magyarországot a 6.hullám, jelen van az új variáns (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 15

A nagyvárosokban nőtt a koronavírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben, de vidéken is stagnál és sehol sem csökkent, közölte az országos tisztifőorvos az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

 

Müller Cecília az MTI tudósítása szerint azt mondta: ahogy Európában, Magyarországon is hétről hétre, egyre nagyobb arányban nő a fertőzöttek száma.

ITTHON UGYANAKKOR MÉG ZÖMMEL AZ OMIKRON VARIÁNS BA2-ES TÍPUSA FERTŐZ, DE 4-5 SZÁZALÉKBAN MÁR MEGJELENT A BA4-ES, A BA5-ÖS ÉS AZ X VARIÁNS IS, AMELYEK EURÓPÁBAN URALKODÓVÁ VÁLTAK

– mondta, felhívva a figyelmet arra, hogy ezeknek a fertőzőképessége magasabb.Az országos tisztifőorvos különösen fontosnak nevezte, hogy aki tüneteket észlel magán, például torokkaparást, tüsszögést, forduljon háziorvosához és ne menjen közösségbe, mert a korábbi variánsoknál könnyebben adhatja át másoknak a fertőzést.

Az új variánsok esetében sokan panaszkodnak fejfájásra, hívta fel a figyelmet.Arról is beszélt, hogy az oltásokat némileg „kikerülik” az új variánsok, az oltottak is meg tudnak fertőződni, de általában könnyebben vészelik át a megbetegedést, és nem kerülnek kórházba.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés