Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MUNKASZÜNETI NAPOK 2021-BEN: ÍGY ALAKUL A MUNKAREND ÉS A HOSSZÚ HÉTVÉGÉK SZÁMA
Mindenegyben Blog - 2020. november 05. (csütörtök), 21:54

MUNKASZÜNETI NAPOK 2021-BEN: ÍGY ALAKUL A MUNKAREND ÉS A HOSSZÚ HÉTVÉGÉK SZÁMA (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 05

Munkaszüneti napok 2021, itt a hivatalos lista: mikor lesznek a hosszú hétvégék 2021-ben? Közzétették azt a miniszteri rendeletet, mely alapján tervezhető a 2021. évi munkarend. Csak egy munkanap áthelyezéssel kell számolni 2021-ben, de emellett hat hosszú hétvégének örülhetünk, melyek közül egy lesz négy napos, öt pedig csak három napos. 2021-ben sajnos több ünnep is hétvégére esik. Mutatjuk, hogy a 2021-es naptár alapján mikor lesznek 2021-ben a piros betűs ünnepek, a hosszú hétvégék illetve az egyetlen ledolgozós szombati munkanap.

Hirdetés
[ ]

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által a Magyar Közlönyben hivatalosan is közzétett rendelet határozza meg a 2021. évi munkaszüneti napok körüli munkarendet. A 2021. évi munkarend alapján tehát már tudható, hogy a következő év során nem lesz túl sok hosszú hétvége, de máris mutatjuk, hogy mire lehet számítani, hány pihenőnap és munkanap áthelyezés lesz 2021-ben. Mivel 2020-hoz képest három ünnepnap is hétvégi időpontra esik 2021-ben, ezért emiatt máris három pihenőnapot veszítünk. 2021-ben a munkavállalók és a diákok sem lesznek elkényeztetve, hiszen az év során csupán hat hosszú hétvége lesz, ráadásul ezek sem lesznek igazán hosszúak. 

Hirdetés

Mivel 2021. január 1. péntekre esik, ezért máris egy három napos hosszú hétvégével kezdődik az új év. 2021. március 15. hétfőn lesz, ezért ez a második három napos hosszú hétvége. Húsvét 2021-ben április 2-3-4-5. közötti dátumokra esik, ezért ez lesz az egyetlen négy napos hosszú hétvége, mely nagypéntektől húsvéthétfőig tart majd.

Sajnos 2021. május 1. szombatra esik, ezért itt veszítünk egy hosszú hétvége-lehetőséget. Május 24. viszont pünkösdhétfő, tehát itt máris három napos hosszú hétvégével lehet számolni. 2021. augusztus 20. pénteken lesz, így ez egy újabb három napos ünnepi hétvégét jelent.

Sajnos 2021. október 23. viszont szombatra esik a naptár alapján, így ugyan aznap nem kell majd dolgozni, de csak egy sima pihenős hétvége lesz ősszel. Ráadásul 2021. november 1. hétfőn lesz, így ezen időpontban is csupán három nap pihenéssel számolhatunk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés