Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagy a baj, ennyire rossz állapotban van Karsai Dániel, akiért most egy ország imádkozik
Mindenegyben Blog - 2024. március 07. (csütörtök), 08:25

Nagy a baj, ennyire rossz állapotban van Karsai Dániel, akiért most egy ország imádkozik

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 07

A gyógyíthatatlan betegségben szenvedő Karsai Dániel új videót tett közzé, melyben arról számolt be, hogy már két hónapja nem tudja használni sem a mobilt, sem pedig a tabletet, és még a legbensőségesebb üzeneteit is valaki másnak kell megnéznie és válaszolnia helyette. 

Karsai két hete egy interjúban a romló egészségi állapotáról beszélt, és elmondta, hogy nem akarja túlságosan elborzasztani a követőit, "de gyakorlatilag teljes önállótlanság állapotába került." Az alkotmányjogász néhány órával ezelőtt a közösségi oldalán számolt be arról, hogy ma este a Bibó István Szakkollégium vitaestet rendez az ELTE-n életvégi döntés témakörben, azonban az állapota miatt már nem tud elmenni a rendezvényre. "Ez volt Bibósként különösen fáj" - írta a bejegyzésben. 

Hirdetés
[ ]

Most pedig egy megrázó videót tett közzé, melyben elmondta, nagyon szomorú amiatt, hogy nem tud ott lenni a bibós vitaesten, amire meghívták - szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

"Kifejezetten sajnálom, hogy nem tudok elmenni, de az egészségi állapotom már olyan, hogy nem tudnék két-három órát ezzel tölteni” – fogalmazott a videóban. Azonban hozzátette, a „Bibóhoz fűződő szép emlékei” miatt egy kicsit megpróbál hozzájárulni a beszélgetéshez. "A téma ugyebár az emberi méltóság. Én két hónapja nem tudok modern technikát használni, mobilt, tabletet, a legbensőségesebb üzeneteimet is valaki más nézi meg nekem és válaszol helyettem. A magánszférám a szó szoros értelmében eltűnt” – számolt be róla Karsai. 

Hirdetés

Ezután bemutatta azt a fejpántot amit, amit nemrégiben kapott: ehhez egy érintőceruza van rögzítve, így újra tudja használni a tabletjét. "Ha lassan is, tudok gépelni. Elképesztő jó érzés volt" - fogalmazott, majd feltette a kérdést:

"Önök szerint ez a helyzet teljességgel méltóságteljes?" 

Majd hozzátette: a nézőkre bízza a választ. 

Kapcsolódó cikkünk
1 PERCE ÉRKEZETT !Drámai hír érkezett! Karsai Dániel testvére erősítette meg a megdöbbentő hírt

Saját kérésére csak eldöntendő kérdéseket tett fel a...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés