Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagy a baj, Nagy Feró megírta a végrendeletét. Mesés vagyonáról rendelkezett..
Mindenegyben Blog - 2023. január 15. (vasárnap), 13:21

Nagy a baj, Nagy Feró megírta a végrendeletét. Mesés vagyonáról rendelkezett.. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 15

Nagy a baj, Nagy Feró megírta a végrendeletét. Mesés vagyonáról rendelkezett..

Az ország csótánya, Nagy Feró már a 77. születésnapját ünnepli, a nyugdíj azonban meg sem fordul a fejében: négy unokája elég fiatalon tartja. 

Nagy Feró a Borsnak nyilatkozott a születésnapjáról és a mindennapjairól: mint mondja, egyáltalán nem bánja, hogy kevés a szabadideje, bár ha több lenne, nem okozna neki problémát, hogy mivel töltse. Az énekes egy-két órát szívesen eltöltene otthon vagy esetleg játszana a kutyáival. 

Mégis azt mondom, inkább dolgozom, minthogy ne legyen érdeklődés irántam. Szerencsére nyáron sokat utazunk a zenekarral, nekünk az felér egy pihenéssel, csaknem egy nyaralással. A forgatásoknak jelenleg vége, de mindig van helyette más. Otthon is rengeteget feladat vár rám, jön a tavasz, ilyenkor az udvaron bőven akad munka, amint van egy kis szabadidőm, persze csinálom. Nem tudom, mit gondoljak, hála istennek vagy sajnos, de kevés időm van, bőven vannak felkéréseim, aminek örömmel teszek eleget. Kevesen tudják, de vasárnaponként a Királyi Rádiónál vezetek műsort, nincs egyetlen unalmas pillanatom sem 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés