Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagy a baj, Pataky Attila megírta a végrendeletét. Mesés vagyonáról rendelkezett..
Mindenegyben Blog - 2022. január 08. (szombat), 17:30

Nagy a baj, Pataky Attila megírta a végrendeletét. Mesés vagyonáról rendelkezett..

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 08

Nagy a baj, Pataky Attila megírta a végrendeletét. Mesés vagyonáról rendelkezett..

Pataky Attila az elmúlt öt évben többször is farkasszemet nézett a halállal, de egészen tavaly szeptemberig csak belenevetett a szemébe. Végül a koronavírus felülírta benne az elmúláshoz való viszonyát és nekilátott elrendezni az ügyeit. 

Amióta az ember az eszét tudja, rendre felteszi magának a kérdést: vajon meddig élünk? A választ valójában csak kevesen akarják tudni, de Pataky Attila nem tartozik közéjük. Az EDDA frontembere a LifeTV Ébredj velünk című műsora után a Borsnak elárulta: ő hat évvel ezelőtt, amikor vastagbélrákot diagnosztizáltak nála rákérdezett egy „látó” barátjánál, hogy meddig fog élni, és meg is kapta a választ. Saját bevallása szerint azóta több betegséget legyőzött, de a koronavírus végül rádöbbentette, hogy nem szentírás a 2031-es dátum, amit jósoltak neki.

ÉN NAGYON JÓBAN VAGYOK A HALÁLLAL. AZ ELMÚLÁST AZ ÉLET RÉSZÉNEK TEKINTEM ÉS NYUGODT IS VAGYOK, MIVEL HISZEK A REINKARNÁCIÓBAN. SŐT, MAGAM IS TAPASZTALTAM A LÉTEZÉSÉT ÉS TISZTÁBAN VAGYOK TÖBB ELŐZŐ ÉLETBELI ÉNEMMEL IS.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

– Ezért sincs bennem aggodalom amiatt, hogy mi vár rám az élet után, hiszen pontosan tudom. Persze nem veszem könnyelműen a kérdést, hiszen nemrég megtapasztalhattam, hogy milyen az, amikor nagyon közel van a vége. Az utóbbi öt évben végig itt lihegett a nyakamban a halál. Öt éven át cipeltem valamiféle karmikus csomagot, amiben jó pár betegség volt elrendelve nekem kezdve a ráktól a kutyafüléig – minden. Ennek a csomagnak az utolsó és egyben legtanulságosabb eleme volt a koronavírus – mondta a Borsnak Pataky Attila, aki bár tudni véli halála pontos dátumát, a felépülése után úgy döntött, jobb, ha mindent elrendez, még ha az a bizonyos „kilépési évszám” még messze is van.

AZ A HELYZET, HOGY PONTOSAN TUDOM, HOGY NYOLCVANÖT ÉVES KOROMBAN LÉPEK MAJD KI EBBŐL A TESTEMBŐL, MIVEL A LÁTÓ BARÁTAIM EZT ELÁRULTÁK NEKEM. A KORONAVÍRUS UGYANAKKOR MEGTANÍTOTTA, HOGY TÖRTÉNHET EZ MÁSKÉPPEN.

Muszáj gondolnom azokra, akikért felelősséggel tartozom, vagyis a családtagjaimra, a zenésztársaimra és néhány szorosabb barátomra – magyarázta.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés