Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagy Márton ultimátumot adott a kereskedőknek, hogy lejjebb vigyék az üzemanyagárakat Ellenben kemény eszközökkel beavatkoznak. Ez vélhetően a hatósági árat jelenti, bár a lehetséges lépésekről nem adott bővebb információt.
Mindenegyben Blog - 2024. április 25. (csütörtök), 14:04

Nagy Márton ultimátumot adott a kereskedőknek, hogy lejjebb vigyék az üzemanyagárakat Ellenben kemény eszközökkel beavatkoznak. Ez vélhetően a hatósági árat jelenti, bár a lehetséges lépésekről nem adott bővebb információt.

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 25

Nagy Márton ultimátumot adott a kereskedőknek, hogy lejjebb vigyék az üzemanyagárakat

Ellenben kemény eszközökkel beavatkoznak. Ez vélhetően a hatósági árat jelenti, bár a lehetséges lépésekről nem adott bővebb információt.

Nagy Márton kijelentette, hogy elsősorban a 95-ös benzin és a gázolaj árának kell visszaállnia a régiós átlaghoz. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) minden pénteken reggel kilenckor közzéteszi az objektum meghatározott régiós átlagárat, ami a kormány célkitűzése az üzemanyagárak szabályozásában. Múlt pénteken történt meg az első ilyen közzététel, amire reagált a piaci szereplők, köztük a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. (MOL) is lépcsőzetesen csökkentette az üzemanyagárakat. Ennek eredményeként a gázolaj ára 633 forintra, a benziné pedig 647 forintra süllyedt. Csak a kormány szerint ez még mindig nem elegendő, mivel az árak magasabbak a régiós átlagnál. Lantos Csaba szerint ha szükséges lesz, a benzin árplafonját dinamikusan kezelni kell.

rámutatva, hogy a gázolaj és a benzin árának eltérése a régiós átlagtól 10, illetve 27 forint. A miniszter mondta, hogy ha a kereskedők nem érik el hamarosan a régiós átlagárakat, a kormány újra felülvizsgálja a szabályozási intézkedéseket.

Hirdetés
[ ]

„Két hét múlva a kormány újra előveszi ezt a kérdéskört, megnézi az árak alakulását és kemény eszközökkel be fog avatkozni, hogyha az üzemanyag kereskedők ez alatt az időszak alatt nem térnek vissza még egyszer a régiós átlagárakhoz”

- fogalmazott Nagy Márton. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés