Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon fájdalmas dolgok derültek ki az egykori valósághősről BB ÉVIRŐL! ÍGY néz ki most a mindig mosolygós, tündérlelkű lány :
Mindenegyben Blog - 2021. március 26. (péntek), 22:26

Nagyon fájdalmas dolgok derültek ki az egykori valósághősről BB ÉVIRŐL! ÍGY néz ki most a mindig mosolygós, tündérlelkű lány : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 26

2002-ben óriási szerencse érte a fiatal Párkányi Évit, aki nem csak a nézők szeretetét nyerte meg, hanem Magyarország első reality-showját is, az azzal járó 16 millió forintos fődíjjal egyetemben. Ám az élete szomorúan alakult: a sokat bulizó lány a pszichiátrián kötött ki, gyerekeit más neveli.

Örökre ápolásra szorul a Big Brother győztese, Párkányi ÉviNem javult a Big Brother-győztes, Párkányi Évi állapota. Felügyeletre és és ápolásra szorul, ezért otthonba küldik.

A 33 esztendős Évát 27 éves korában helyezték gyámság alá, rokkantnyugdíjas lett, skizofréniát állapítottak meg nála. Első gyermekét, Jancsikát nagynénje neveli, második terhességére azonban nem is emlékezett. Kisebbik fiát, Marcit örökbe adták – írja a Bors.

Hirdetés

Így néz ki most :

Fotó:lokal.hu

A Big Brother 1 a TV2 valóságshowja, a magyarországi Big Brother első szériája, amely 2002. szeptember 1-jén indult, és 2002. december 21-én Évi győzelmével ért véget. Az első évad műsorvezetői Liptai Claudia és Till Attila voltak. Ebben az időszakban a Big Brother alapötletére gyártott valóságshow (Való Világ) futott a másik kereskedelmi csatornán, az RTL Klubon is, de a Nagy Testvér kiütötte a magyar nézettségi lista első öt helyéről.

Lakók

Az első szériában 12 lakó költözött be a Big Brother házba.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés