Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon fontos: Minden magyart felhív a kormány
Mindenegyben Blog - 2020. március 29. (vasárnap), 14:53

Nagyon fontos: Minden magyart felhív a kormány

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 29

A kormány telefonon is tájékoztat a kijárási korlátozásról. Ezt az átfogó tájékoztató akciót annak érdekében indította a kormány, hogy minden magyar állampolgár értesüljön a kijárási korlátozás legfontosabb részleteiről - olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.

Hirdetés
[ ]

A kabinet televíziós kisfilmek, külterületi plakátok és internetes videók közzétételén túl telefonhívások segítségével is megkeresi a magyar állampolgárokat. A kormány ezekben a hanghívásokban arra hívja fel a figyelmet, hogy a koronavírus már az ország bármely pontján jelen lehet, ezért tovább kell csökkentenünk a személyes érintkezések számát.

A lakóhelyet csak alapos indokkal lehet elhagyni. A kabinet arra is felhívja a figyelmet, hogy a 65 évnél idősebb állampolgárok csak 9 és 12 óra között látogathatják az élelmiszerboltokat, piacokat és gyógyszertárakat, és ezeken a helyeken ebben az időszakban mások nem tartózkodhatnak. A hanghívásban az is elhangzik, hogy ezek a szabályok a járvány lelassítását célozzák.

Kapcsolódó cikkünk
Deutsch Tamás nagyon kiakadt: A Facebookon küldött el mindenkit melegebb éghajlatra

Deutsch Tamás felháborodottan reagált: Facebook-oldalán mindenkit arra szólított fel, hogy távozzanak a közeléből....

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés