Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon fontos!Nyugdíjasok, 65 év felettiek figyelem! Megérkezett a hír amit nem vártunk ! Ezt a dátumot jól jegyezze meg és írja is fel! Itt tájékozódhat a részletekről
Mindenegyben Blog - 2021. április 01. (csütörtök), 09:25

Nagyon fontos!Nyugdíjasok, 65 év felettiek figyelem! Megérkezett a hír amit nem vártunk ! Ezt a dátumot jól jegyezze meg és írja is fel! Itt tájékozódhat a részletekről

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 01

Közgazdász: sem nyugdíjprémium, sem nyugdíjkiegészítés nem lesz

Dávid Ferenc arról is beszélt, hogy a 2,7 millió nyugdíjas eddig egy fillért nem kapott sem a nyugdíjbiztosítási alapból, sem a gazdaságvédelmi alapból. A DK tanácsadója szerint naponta 4000-4500-an vesztik el a munkájukat.

Hirdetés
[ ]

Magyarországon nagyjából 100 ezren közfoglalkoztatottak, ami egy inkubátor foglalkoztatás, ami azért valós, hozzáadott érték hozzáadására nem alkalmas, rendkívül alacsony bérrel rendelkeznek – erről beszélt az ATV Start című műsorában Dávid Ferenc.

A Demokratikus Koalíció tanácsadója olyan adatokról tud, miszerint naponta 4000-4500 munkahely veszik el. Áprilisban, húsz munkanappal számolva, ez azt jelentené, hogy 80 ezerrel több munkanélküli van, mint április elsején.

Három hónap alatt 4,4 százalékos infláció sújtotta az időseket, akik 2,8 százalékos nyugdíjemelésben részesültek az év elején.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés