Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NAGYON FONTOS! ÚJ SZABÁLY lépett életbe hazánkban ÉJJEL, amíg ALUDTUNK!
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 07. (vasárnap), 08:59

NAGYON FONTOS! ÚJ SZABÁLY lépett életbe hazánkban ÉJJEL, amíg ALUDTUNK!

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 07

NAGYON FONTOS! ÚJ  SZABÁLY lépett életbe hazánkban ÉJJEL, amíg ALUDTUNK!

Egy nap csak egyszer lehet tankolni az autónkba

Függetlenül attól, hogy milyen áron tankol valaki a Molnál. Ez derült ki a cég RTL Híradónak küldött válaszaiból. A Molt eredetileg arról kérdeztük, hogy valóban csak egyszer lehet-e hatósági áron tankolni egy nap, de kiderült, hogy teljes áron sem lehet többször. A cég ezt az ország üzemanyag-ellátásának biztosításával indokolta. A Független Benzinkutak Szövetsége szerint ezt a szabályt képtelenség betartani a gyakorlatban.

Nyár eleje óta ellenőrzik, hogy magyar rendszámú-e az autó, újabban pedig már azt is, hogy magánszemély-e az üzembentartója – csak így lehet hatósági áron tankolni. A MOL kutakon ráadásul néhány napja még szigorúbbak lettek a szabályok. A vállalat pénteken közölte, hogy egy autóba, egy nap csak egyszer lehet hatósági áron tankolni. Ezzel kapcsolatos megkeresésünkre a MOL közölte, hogy a cég benzinútjain mindenfajta üzemanyagra érvényes a korlátozás. Tehát nem csak 480 forintért, hanem drágábban sem lehet üzemanyagot venni náluk napi egynél többször. Stábunk rejtett kamerával ment tankolni, hogy megtudjuk, hogyan működik ez a gyakorlatban.

Hirdetés

A Független Benzinkutak Szövetsége szerint ezt a szabályt képtelenség betartani a gyakorlatban.

Ha valaki tankolt és utána bemegy bemutatja a forgalmit és kiderül, hogy aznap már tankolt másik Mol kúton, akkor mit fognak csinálni? Kiszivattyúzzák az autóból a betankolt üzemanyagot?  – kérdezi Gépész László

A MOL egyébként azt írta a korlátozás célja, hogy „az ország ellátása biztosított legyen, és mindenkinek jusson üzemanyag”. „A hatósági ár jogosultjait pedig nem a MOL, hanem jogszabályok határozzák meg.” A MOL kérdésünkre azt is tisztázta, hogy a forgalmi nélküli robogókat hatósági áron lehet megtankolni. Megkerestük a kormányt is, érdemben nem reagáltak a kérdéseinkre.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés