Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon koraszülött volt 27.hetesen született....de amikor a nővér meglátta, mennyire szenved, olyant tett, amire más nem lett volna képes!
Mindenegyben Blog - 2021. június 21. (hétfő), 20:51

Nagyon koraszülött volt 27.hetesen született....de amikor a nővér meglátta, mennyire szenved, olyant tett, amire más nem lett volna képes! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 21

Nagyon koraszülött volt 27.hetesen született....de amikor a nővér meglátta, mennyire szenved, olyant tett, amire más nem lett volna képes!

Sarah és Trevor Topiko, első gyermeküket várták, de a terhesség alatt szövődmények jelentkeztek: Sarah HELLP-szindrómában szenvedett, ami egy olyan terhességi szövődmény, amely életveszélyes lehet mind az anya, mind a magzat számára. Sarah-t azonnal az intenzív osztályra szállították. De nem csak az Ő élete volt veszélyben, hiszen a kisfia a terhesség 27. hetében született meg és még rengeteg táplálékra lett volna szüksége. A kisfiúnak, Connornak nagyon pici volt a keze, súlya mindössze 900 gramm volt. Minden lélegzetével a túlélésért küzdött.

Hirdetés

Sarah túlélte a sürgősségi műtétet. Amikor végre annyire megerősödött, az orvosok lehetővé tették, hogy meglássa a pici kisfiát, akihez különféle kórházi gépek voltak csatlakoztatva. “Tolószékbe ültettek mert nagyon gyenge voltam, és úgy vittek a kisfiamhoz” – emlékezett vissza az édesanya. “Amikor megláttam a kisfiam az inkubátorban felálltam a tolószékből de összerogytak a lábaim és elestem. Szerencsére ott volt egy nővér, aki gyorsan elkapott, hogy nehogy súlyosabban megsérüljek. “Ő volt az a nővér, aki mindig rendelkezésünkre állt az elkövetkező 65 napban. Gwenn O’Neill nővér annyira lelkiismeretesen gondozta a pici beteget, mintha a saját gyermeke lenne.

Gwenn nővér példásan gondoskodott a piciről. A rutinfeladatok mellett még egy speciális ruhadarabot is varrt a babának, mert annyira kicsi volt, hogy egyik ruhásüzletben sem találtak volna neki megfelelő méretet. Annyira figyelmes volt, hogy még a perfúziós vezetékekre is gondolt, amikor a ruhát készítette.

“Ez volt a legcsodálatosabb ajándék, amit adhatott nekünk. Ezen kívül Ő mindig rendelkezésünkre állt, amikor csak szükségünk volt rá” – mesélték a hálás szülők.

Az ápolónő fáradhatatlan gondozásának köszönhetően Connor napról napra erősebb lett, aztán eljött az a pillanat, amikor szüleivel Ő is hazamehetett.

Négy évvel később, Connor teljesen egészséges, azonban a család soha nem tudja elfelejteni, amit Gwenn nőver értük tett. Nélküle lehet, hogy Connor nem maradt volna életben. Ezért úgy döntöttek.....

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés