Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon nagy a baj !Orvosi felhívás! Figyelem!Mindenkit figyelmeztetnek!Súlyos tünetet jelez!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 10. (péntek), 09:20

Nagyon nagy a baj !Orvosi felhívás! Figyelem!Mindenkit figyelmeztetnek!Súlyos tünetet jelez! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 10

Nagyon nagy a baj !Orvosi felhívás! Figyelem!Mindenkit figyelmeztetnek!Súlyos tünetet jelez!

Hatalmas baj van!Orvosi felhívás! Figyelem!Mindenkit figyelmeztetnek!Súlyos tünetet jelez!

Egyre több gyereknek van aceton szaga! Súlyos tünetet jelez!Dr. Lenkei:

Hirdetés
[ ]

„Egy barátom mesélte, cselgáncsedző.Alsó tagozatos gyerekeket edz.Meséli, hogy megjöttek a srácok, 7-8 éves srácok, délután 4-kor és fáradtak.Mondták, hogy fáradtak.Hogy lehet egy 7-8 éves gyerek fáradt?És azt mondja, hogy megszagolta őket, és a gyerekek többségének aceton szaga volt.Tudják, mint a körömlakklemosó.És ő egy okos ember, azt mondta, az embernek akkor lesz aceton szaga, ha ki van száradva.A végletekig.És egy gyerek nagyon gyorsan kiszárad.Mert a gyerekeknek a folyadékigénye ennél sokkal több, mint a felnőtteké.Most nem tudom részletezni, hogy miért, de ennél sokkal több.S megkérdezte a gyerekeket: „Mit ittál ma csillagom?”„Hát, reggel a kakaót, és az iskolában egy pohárka vizet.”És délutánra összeomlott a gyerek anyagcseréje.

Már aceton szaga volt.Tudják, kinek van aceton szaga?Aki cukorbeteg kómára készül.Olyan mértékben felborul a gyerekek anyagcseréje, mert nem isznak vizet.Azt hiszik, hogy egy gyereket meg lehet tanítani bármire, mikor acetonos?Nem tud figyelni, a rosszullét határán van! S azt mondják rá, hogy hiperaktív, meg diszlexiás?Szomjas!Elvihetem pszichológushoz….Meg kéne itatni!Persze, hogy pszichológiai tüneteket produkál, ha szomjas, meg ha éhes!Hát annak olyan tünetei vannak.És az edző bevezette minden gyereknél, hogy aki edzésre jár, kötelező egy 7,5 decis kulacsot hoznia.Azt, amikor megjönnek, megtöltik, egyharmadát meg kell innia edzés előtt, egyharmadát edzés közben és egyharmadát az edzés végén.És mire a gyerekek hazamennek, nem aceton szagúak.De aztán úgy jönnek megint….Tönkretesszük magunkat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés