Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon nehéz döntést hozott meg LL Junior, az ügyvéd megerősítette a hírt
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 02. (hétfő), 21:01

Nagyon nehéz döntést hozott meg LL Junior, az ügyvéd megerősítette a hírt

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 02

Magához venné idősebb gyermekét L.L. Junior, aki a hétvégén vesztette el kisfiát, Dávidkát.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, felfoghatatlan tragédia érte szombat délután L.L. Juniort (38) és volt párját, H. Csillát: halálra gázolta 3 éves gyermeküket egy autós Zuglóban, a kiérkező mentők pedig hiába küzdöttek egy órán át Dávidka életéért, már nem tudták megmenteni.

Hirdetés
[ ]

Ahogy a rapper vasárnap esti internetes posztjában fogalmazott, Dávidka (†3) már a mennyben van, nagyobbik fiának, Lacikának (6) azonban szüksége van az édesapjára. A tragikus baleset után a zenész úgy döntött, szeretné, ha Lacika a jövőben nem édesanyjával, Csillával, hanem vele élne tovább.

A hétvégén gázolták el a zenész kisfiát, aki a helyszínen életét vesztette / Fotó: Instagram

– A gyermekek eddig az édesanyjukkal éltek, a láthatást pedig rugalmasan oldották meg. Másfél hónapja azonban ügyfelem és Csilla úgy döntöttek, szeretnék hivatalossá tenni a helyzetet. Közös felügyeleti jogban állapodtak meg, de a fiúk alapvetően az édesanyjukkal éltek volna tovább. Bár megegyeztek, az ítélkezési szünet miatt nem adtuk be a papírokat a bíróságra, így bár mindketten aláírták, azok még nem jogerősek. Ügyfelem úgy döntött, hogy a továbbiakban ehhez nem tartja magát, ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna – árulta el a Blikknek L.L. Junior jogi képviselője, dr. Mester Csaba, aki a döntés hátteréről is mesélt. – Attól függetlenül, hogy az édesanyának milyen szerepe vagy büntetőjogi felelőssége van a történtekben, érthető módon pszichésen és mentálisan sincs olyan állapotban, hogy gondját viselje a gyermeknek.

A nyomozók vagy a bíróság eldönti, az édesanyának milyen felelőssége volt, de addig megilleti az ártatlanság vélelme. Ügyfelem úgy látja jónak, ha addig is mellette van a fia, és a szükséges jogi lépéseket ennek érdekében megtesszük.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés