Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon nekiestek Ördög Nóráéknak. Hatalmas botrány lett a kisbolt miatt, a gyerekeket az utcára sem merik kiengedni
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 11. (kedd), 15:06

Nagyon nekiestek Ördög Nóráéknak. Hatalmas botrány lett a kisbolt miatt, a gyerekeket az utcára sem merik kiengedni (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 11

A lakóknak ebből lett elegük, már gyermekeiket is féltik kiengedni a száguldó kocsiforgalom miatt. Így tiltakoznak egy Instagram-csoporton belül:

– Nem értjük, hogy üdülőövezetben miért kellene elviselnünk ekkora forgalmat. Tavaly a környéken óránként ha két autó ment át, sokat mondunk. Soha nem volt gond a parkolással, a zajjal. Legtöbbünk gyerekkora óta itt nyaral, generációk nőttek fel itt békésen, az utcán biciklizve, tollasozva. A gyerekek egyedül mentek a kisboltba kalácsért, tejért vagy épp szúnyogriasztóért, ha kellett. Most ott tartunk, hogy a gyerekek egyedül az üveggyűjtőig sem tudnak elmenni, mert percenként autók száguldoznak 30 helyett 60-al, vagy épp sehova sem nézve parkolnak ki-be az autók. Többször a szerencsén múlt, hogy agy autó nem ütött el egy biciklist, vagy minket– írták a lakók.

Panaszukat már az önkormányzatnál is jelezték.

Hirdetés
[ ]

Másik probléma, hogy az autók a gondosan rendbetett kertet is tönkreteszik.

– A folyamatos autó- és emberforgalom komoly zajterheléssel is jár, a pihenéshez való jogunkat sérti. Mivel elfogyott a türelmünk, mindent meg fogunk tenni, hogy az autósforgalom megszűnjön a környező utcákban, és mi ismét pihenhessünk Balatonakarattyán.

A boltban egyébként tényleg mindig teltház van, de Nóra és Pali is többször felhívta már vásárlóik figyelmét az utca végén lévő parkolóra, és kérték őket, hagyják ott az autóikat - írja a Bors.

címlapfotó:illusztráció 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés