x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon rossz hírek érkeztek: ebben a megyében már tombol a negyedik hullám
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 14. (kedd), 21:17

Nagyon rossz hírek érkeztek: ebben a megyében már tombol a negyedik hullám

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 14

Az ország több pontján kezd új erőre kapni a koronavírus-járvány. 

Múlt hét péntek és vasárnap között összesen 873 új koronavírus-fertőzöttet igazoltak, amivel a járvány kezdete óta már 815 605-re nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. A jelzett időszakban 12-en hunytak el, amivel az elhunytak száma 30 098-ra emelkedett.

Hirdetés
[ ]

Rusvai Miklós kifogásolja, hogy olyan, az oltottságra vonatkozó nagyon fontos adatokat egyáltalán nem is hoznak a nyilvánosságra, amik szerint a jelenleg kórházban lévők, illetve az újabb elhunytak közül hányan kaptak védőoltást - írja a Blikk.

A Portfolio azonban egy részletes saját statisztikát közölt a járványról, amiből kiderül, hogyaz utóbbi egy hétben lakosságarányosan több fertőzöttet találtak Nógrád megyében, mint Budapesten, azaz ott már berobbant a negyedik hullám.

A ma reggeli adatközlés alapján a 873 új fertőzöttből 262-őt Budapesten, további 135-öt Pest megyében, 50-et Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, 45-öt Győr-Moson-Sopron megyében, 44-et pedig Bács-Kiskunban regisztráltak. Az elmúlt 1 hétben pedig az 1917 új fertőzöttből 567 főt Budapesten, 303-at Pest megyében, 104-et Borsodban, 97-et Bács-Kiskunban, 91-et Csongrád-Csanád megyében találtak.

A járvány negyedik hulláma már itt van a nyakunkon. Nógrád megye rosszul szereplésében az is közrejátszott, hogy még az augusztus közepén közzétett adatok szerint itt volt az egyik legalacsonyabb az átoltottság, míg Budapesten a legmagasabb.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés