Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon rossz hírek jöttek Oszvald Marikáról!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2021. április 09. (péntek), 07:47

Nagyon rossz hírek jöttek Oszvald Marikáról!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 09

Szomorú kijelentést tett Oszvald Marika. Elvesztette egy családtagját a koronavírus miatt

Oszvald Marika a Mokka vendégeként mesélt róla, hogy nagyon örül neki, hogy már a második oltását is megkapta a koronavírus ellen. Úgy véli ez egy nagyon fontos lépés a védekezésben, nem szeretne sem megfertőződni, sem mást megbetegíteni. Ő is vesztett már családtagot a járvány miatt.

Hirdetés
[ ]

„Azt hallottam, hogy hat hét múlva kell csináltatnom egy tesztet, hogy kiderüljön, mennyi az ellenanyag a szervezetemben, meddig leszek védett. Komolyan mondom, idáig is nagyon jól viselkedtem, ügyeltem arra, hogy ne legyek beteg, mert a családunkban is volt sajnos egy nagyon szomorú haláleset emiatt a vírus miatt. Éppen ezért nagyon-nagyon fontosnak tartom az oltást, és nem tartom helyesnek, hogy vannak, akik tiltakoznak az oltás ellen. Szerintem mindenkit be kellene oltani, túl nagy a szabadság ezen a téren!” – mesélte.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés