Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ne gondolkozz,csak válassz egy képet - Ilyen lesz a 2022 -es éved !
Mindenegyben Blog - 2021. október 12. (kedd), 09:44

Ne gondolkozz,csak válassz egy képet - Ilyen lesz a 2022 -es éved ! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 12

Egy asszociációs játékot hoztunk nektek, amit pszichológusok is előszeretettel használnak. A teszt rendkívül egyszerű: Nézd meg az alábbi öt képet, és válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik, a leginkább hatással van rád.

Fontos, hogy ne mérlegelj, ne agyalj, a lehető leggyorsabban dönts, majd olvasd el, mit árul el rólad és a közeljövődről a választott kép!

Hirdetés
[ ]

Ha az 1. képet választottad:

Jelenleg nyugalomra és békére van szükséged. Könnyen lehet, hogy egy megterhelő időszakon vagy túl, ezért most fel kellene töltődnöd, testileg és lelkileg egyaránt. Te is érzed, hogy erre van szükséged, ezért fontos, hogy találj megfelelő mennyiségű időt a kikapcsolódásra. Foglalkozz a hobbijaiddal, találkozz régen látott barátokkal, aludj egy órával tovább a hétvégén! Ezek a tevékenységek új erőt adnak majd neked, amire azért is szükséged lesz, mert a munkádban pozitív változások várnak rád.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ha a 2. képre esett a választásod:

Kifejezetten szerencsés időszak következik az életedben! Az univerzum most fogja megjutalmazni az eddigi optimista, pozitív hozzáállásod. Most minden körülmény kedvező számodra ahhoz, hogy nagy sikereket érj el. A kép azt jelenti, hogy az életedben jobbra fordulnak a dolgok. Ne úgy képzeld ezt el, hogy egyik napról a másikra minden megoldódik, ez egy folyamat, ami érzékelhető lesz a számodra. Vágj bele bátran amibe szeretnél, Fortuna fogja majd a kezedet!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ha a 3. kép tetszett a legjobban:

Meglehetősen sajátos nézőpontból látod magadat, és a téged körülvevő világot. A kiegyensúlyozottság kulcsfontosságú számodra. A közeljövő egyik pozitív változása az lesz, hogy szinte teljesen eltűnik majd belőled a féltékenység, és az irigység, kevesebbet fogsz másokkal törődni. Megérzéseid felerősödnek, és érdemes lesz hallgatnod rájuk, mert a jó irányba visznek. A jövőd izgalmasan alakul, új, eddig ismeretlen terepre tévedsz majd, ahol új emberekkel és korábban még nem tapasztalt élethelyzetekkel ismerkedsz meg.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés