Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Negyedik gyerekét temet el a nő, mosolyogva. Már készíttetik a koporsóját
Mindenegyben Blog - 2018. december 28. (péntek), 16:17

Negyedik gyerekét temet el a nő, mosolyogva. Már készíttetik a koporsóját (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 28
Hirdetés
[ ]

A nyolcéves Jade Lake szüleinek immáron negyedjére kell végignézniük, ahogyan egy gyermekükkel végez a ritka és gyógyíthatatlan Leigh-szindróma. A kislány állapota napról napra romlik, és már az is csoda, hogy megélte a nyolcéves kort. Három testvérkéje ugyanebben a betegségben szenvedett, mely egy nagyon súlyos idegrendszeri genetikai elváltozás. Visszafordíthatatlanul roncsolja az agyi-, a gerinc-, valamint a látóidegeket. Az idő előrehaladtával az idegsejtek teljesen elhalnak, ami az agy leállásához, végül pedig halálhoz vezet.

A brit kislány nővére, Angie 2011-ben, háromévesen hunyt el. AJ mindössze három hónapos volt, amikor magával ragadta a kegyetlen kór, Jasmin pedig egy évre rá, 2015-ban halt meg. A szülők nem ringatnak hiú ábrándokat, tudják, hogy a végzetes pillanat közeledik, amikor negyedik gyermekük is örökre lehunyja a szemét. Mégsem ez bántja őket a legjobban, hanem az emberek ítélkező, sokszor már kegyetlen reakciója.

– Mindenhol megbélyegeznek minket. A gyermekünkre bántó megjegyzéseket tesznek az utcán. Ez az ő véleményük, mert nem látnak bele a mindennapjainkba és nem tudják, mennyi mindent feláldozunk azért, hogy a lányunk élete jobb legyen – mondta elkeseredetten az apa, Craig Lake.

AJ-t mindössze 12 óra alatt ragadta el a halál, hirtelen romlott le mégbjobban az állapota, és extrém magas láza lett. Jasmine, aki nyolc és fél évig élt, 38 napon át vívta haláltusáját.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés